Robal Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 Klasyfikacja końcowa Grand Prix haczyk.pl 2016 Zwycięzcą zostaje KrzysiekG, zwycięzca obu tur, który zdeklasował rywali Przez cały rok zgłosił najwięcej, bo 11 różnych gatunków ryb: leszcz, jaź, kleń, boleń, pstrąg tęczowy, pstrąg potokowy, sandacz, szczupak, okoń, karaś, karp. 2 miejsce zajął Robal, łowca takich ryb jak: płoć, karaś, lin, karp, węgorz, leszcz, okoń, dorsz, sum, szczupak. 3 miejsce zdobył EsoxHunter, który złowił : okonie, jazie, klenie, liny, pstrągi potokowe, szczupaki, sumy. W konkursie wzięło udział 15 zawodników, o 9 mniej niż w poprzedniej edycji. Największa ryba konkursu to sum 163cm złowiony przez michalvcf. Łącznie do konkursu zgłoszono 262 ryby, o 86 mniej niż w zeszłorocznej edycji. Gratuluję zwycięzcy KrzysiekG jak i pozostałym uczestnikom dobrej zabawy, udanej rywalizacji do końca i przede wszystkim ładnych ryb. Dziękuję za udział i zapraszam do udziału w dalszych edycjach przede wszystkim nowych uczestników, bo "starych" myślę, że nie trzeba zachęcać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 Gratulacje dla zwyciezcow takze czas rozpoczac nowy konkurs, nowe emocje i nowe wyzwania ps. KrzysiekG w 2017 nie szalej tak i daj ugrac cos kolegom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 Gratuluję! W tym roku absolutnie pudło obsadzone sprawiedliwie! Czwarte miejsce boli ale obroce to w sportowa złość i poprawie je w 2017 roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 Gratulacje dla wygranych i wszystkich uczestników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 5 godzin temu, Robal napisał: Dziękuję za udział i zapraszam do udziału w dalszych edycjach przede wszystkim nowych uczestników, bo "starych" myślę, że nie trzeba zachęcać Nie trzeba zachęcać? Oj ... . A tak na poważnie gratuluje Krzyśkowi jak i całej ekipie z "pudła". Poszaleliście nie ma co. W tym sezonie chyba pęknie bariera 10000pkt. 3 godziny temu, Gofer napisał: Czwarte miejsce boli ale obroce to w sportowa złość i poprawie je w 2017 roku:) Powiem Gofer, że brakło Ci chyba pół ryby. No nic pozostaje nam wziąć odwet w tym roku. Ja już mam plany... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 Gratulacje dla wszystkich uczestników, dzięki za miłą rywalizację! Robal, za rok to ty będziesz miał te parę cm więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 16 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2017 3 godziny temu, EsoxHunter napisał: Gratulacje dla wszystkich uczestników, dzięki za miłą rywalizację! Robal, za rok to ty będziesz miał te parę cm więcej. Chyba Gofer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Ja również gratuluję, piękne rybki łowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 16 godzin temu, wernicjusz napisał: Nie trzeba zachęcać? Oj ... . A tak na poważnie gratuluje Krzyśkowi jak i całej ekipie z "pudła". Poszaleliście nie ma co. W tym sezonie chyba pęknie bariera 10000pkt. Powiem Gofer, że brakło Ci chyba pół ryby. No nic pozostaje nam wziąć odwet w tym roku. Ja już mam plany... . I to właśnie w rywalizacji jest fajne Też mam plany, nie ilościowe i nie jakościowe a związane z samodyscypliną, zarówno pod koniec pierwszej tury jak i drugiej trochę mi wędkarstwo uciekło, ale za to teraz jestem głodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Gratulacje dla wszystkich uczestników a szczególne dla zwycięzców! Podsumowanie z mojej strony i rozdanie nagród wkrótce. Czekam jeszcze na przesyłkę z Mikado. Myślę, że każdy uczestnik otrzyma nagrodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Gratulacje, szczególnie dla zawodników z czołówki - pięknie łowicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 Gratulacje dla wszystkich uczestników GP, dzięki za wspaniałą wspólną rywalizacjo-zabawę. Podziękowanie oczywiście dla Robala za całoroczne "rozrachunki" oraz Tomkowi za umożliwienie nam tej zabawy O 16.01.2017 o 11:55, kepes53 napisał: ps. KrzysiekG w 2017 nie szalej tak i daj ugrac cos kolegom Spokojnie w tym roku niestety trochę innych priorytetów i zmian "życiowych" więc czasu tyle na wyprawy nie będzie, ale tanio skóry nie sprzedam i postaram się powalczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Stycznia 2017 Share Napisano 26 Stycznia 2017 Jeszcze raz gratuluję zwycięzcom- poziom jest naprawdę wysoki a walka o czołowe pozycje wyrównana. Szczególnie gratuluję zwycięzcy Krzysztofowi, który potwierdził, że jest znakomitym i uniwersalnym wędkarzem. Dziękuję sponsorom, za uatrakcyjnienie rywalizacji. Każdy uczestnik otrzyma nagrodę. Uwaga! Nagrody wybieramy rozpoczynając od zwycięzcy, który ma prawo pierwszy zdecydować co zabiera z puli nagród rzeczowych. Wyboru dokonujemy przez wpisanie w tym wątku : np. "Wybieram kołowrotek....". Zaczyna KrzysiekG, potem Robal, EsoxHunter itd. Według klasyfikacji generalnej. Za trzy pierwsze miejsca w „Grand Prix haczyk.pl 2016” nagrodami będą okolicznościowe puchary. Na najlepszych zawodników w klasyfikacji generalnej przewidziane są nagrody rzeczowe: 1. Ufundowany przez firmę Abramis (Mikado) - Wędzisko Black Stone M Spin 2,40 m c.w. 5-25 gr Seria wysokiej klasy spinningów z wysoko-modułowego włókna węglowego (24+ 30 Ton). Wykonane z niezwykłą dbałością o szczegóły, uzbrojone w przelotki SiC są to wędki dedykowane do lekkiego i średnio lekkiego łowienia na praktycznie wszystkie dostępne przynęty spinningowe - Kołowrotek Rival 2007 FD Seria kołowrotków spinningowych posiadających frezowaną przekładnia ze specjalnego stopu metali zmniejszającego tarcie, podpartych wysokiej klasy łożyskami (6+1). Dzięki specjalnemu układowi szpuli oraz rotoru, kołowrotek układa linkę tak, aby nawój łatwo i bez oporów schodził ze szpuli podczas rzutu. Dodatkowo aluminiowa szpula jest wyjątkowo lekka, co zmniejsza ogólną masę kołowrotka. - Plecionka Nihonto Octa Braid 0,14 mm czarna + 4 twistery Nowoczesne plecionki wędkarskie wytworzone z najwyższej jakości mikro włókien precyzyjnie splecionych w idealnie okrągły kształt. Niezwykle miękkie, idealnie układają się na szpuli kołowrotka oraz pozwalają na precyzyjne i dalekie rzuty. Nie „szumią” o przelotki podczas zwijania. - Zestaw przynęt Fishunter 10,5 cm - Zestaw przynęt Fishunter 10,5 cm - Zestaw przynęt Fishunter 11,5 cm Fishunter drugiej generacji to bardziej perfekcyjna guma od jej doskonale znanego poprzednika. Wytworzona z materiału o jeszcze wyższym wskaźniku miękkości, charakteryzuje się wyjątkowo płynną pracą. 2. Ufundowany przez Blog Wędkarski Ryba z Pojezierza - Dwa zestawy błystek wahadłowych i obrotowych Robinson (wybieramy po jednym) - Zestaw przynęt Verti Gear - Zestaw przynęt Softspoon Sexy Shad 15 cm - Jigwobbler Green Tiger 5 cm 3. Ufundowany przez Portal Rybomaniacy.pl kołowrotek Robinson Admira 207 4. Ufundowany przez bazę wędkarską "Bagna u Mańka" (Maniek72)- weekendowy pobyt dla laureata i osoby towarzyszącej w gospodarstwie agroturystycznym oraz na łowisku. Bagna u Mańka Agroturystyka- to przepiękne zielone tereny położone bezpośrednio przy Rzece Bug w miejscowości Stulno koło Uhruskiej Woli. Na ponad 50 hektarach w rzekach oraz stawach znajdziemy najlepsze do połowu gatunki ryb między innymi: szczupaki, liny, okonie itd. Piękna, naturalna przyroda, spokój i wędkarska przygoda. 5. Ufundowane przez Decathlon Polska (Dział Myśliwski) Torba biodrówka 7 litrów Solognac Plecak maskujący 20 litrów Solognac Za trzy pierwsze miejsca w Turze nagrodami będą okolicznościowe statuetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Dzięki Tomek za miłe słowa ale ja jednak dalej pozostanę przy swoim zdaniu, iż szczęście po prostu mi sprzyjało i dzięki temu udało mi się wygrać w ubiegłym roku. Wybieram: - Wędzisko Black Stone M Spin 2,40 m c.w. 5-25 g Dziękuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Gratulacje chłopaki :)! Krzysiek niezła przewaga Gofer o włos i byłoby pudło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 2 godziny temu, KrzysiekG napisał: Wybieram: - Wędzisko Black Stone M Spin 2,40 m c.w. 5-25 g Załatwione Robal- teraz Twoja kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 14 godzin temu, tomek1 napisał: Załatwione Robal- teraz Twoja kolej. Ufundowany przez Portal Rybomaniacy.pl kołowrotek Robinson Admira 207 Dziękuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 7 godzin temu, Robal napisał: Ufundowany przez Portal Rybomaniacy.pl kołowrotek Robinson Admira 207 Zaklepane. Z EsoxHunterem jestem w kontakcie- musimy uszczegółowić pewne sprawy związane z nagrodą a potem pójdziemy dalej z podziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Biorę: Ufundowany przez bazę wędkarską "Bagna u Mańka" (Maniek72)- weekendowy pobyt dla laureata i osoby towarzyszącej w gospodarstwie agroturystycznym oraz na łowisku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 No to dla mnie kołowrotek Mikado Rival;) Esox w jakim miesiącu się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 O 26.01.2017 o 18:30, tomek1 napisał: 2. Ufundowany przez Blog Wędkarski Ryba z Pojezierza - Dwa zestawy błystek wahadłowych Robinson (wybieramy po jednym) Nie żebym się czepiał ale ja tam widzę obrotówki - raptem dwie to wahadłówki. A to forum czyta tez młodzież i warto podawać poprawne opisy. Tomku jeśli poprawisz to mój post do wywalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Gofer dobry wybór, mam taki. Kołowrotek z tej tańszej półki ale zaskoczy Cię płynnością pracy i trwałością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Gofer dobry wybór, mam taki. Kołowrotek z tej tańszej półki ale zaskoczy Cię płynnością pracy i trwałością [emoji4] Do tego łannie wyglada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi