Manfred1979 Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Sprzedam spinning jigowy, Jaxon Expert Jig 2,7m, CW: 5-17 gram. To wędka, za którą zapłaciłem prawie 400zł jakieś 15 lat temu. To ówcześnie najwyższa, limitowana seria. Nie wiem ile waży wędka, ale przypuszczam, że około 120-140 gram. Jest bardzo lekka i ma niesamowitą akcję. Jest niesamowicie czuła, dość wolna - pół paraboliczna, pięknie pracuje pod rybą. Grubość blanku powyżej rękojeści = 11mm Wędka jest w stanie takim jak na fotkach. W mojej opinie jest to stan niewiele różniący się od stanu w dniu zakupu. Oczywiście widać normalne ślady uzytkowania, ale są one naprawdę niewielkie! W jednym miejscu na rękojeści widać kawałek folii ochronnej, któa się zespoliła z rękojeścią (wielkości około 1cm). W niczym to nie przeszkadza, ale muszę o tym poinformować. Na fotkach zobaczycie jak kij pracuje i jak wygląda. Spodziewam się ceny w okolicach 50zł (cena Kup Teraz), ale na allegro trwa licytacja od złotówki: http://allegro.pl/expert-jig-2-7m-5-17gr-270-spinning-i6690150811.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi