expel Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Hej, Chciał bym do mojej okumy Black Rock 7-30 dokupić lekki spinning, na okonia. Raczej coś budżetowego, około 130zł zastanawiam sie nad Daiwa megaforce, warianty jakie by mnie interesowały to 1-9g lub 2-14g co według was było by lepszym wyborem? Do małych główek, blach obrotowych od 0 do 2. Oczywiście nie ograniczam się do tych 2 wędek, ale czytałem że za tą cenę ciężko o coś lepszego. Łowienie z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Nie jestem znawcą ani tym bardziej koneserem, ale jako użytkownik takiego megaforce'a 2-14g mogę go polecić do zastosowań i przynęt, o jakich piszesz. Małe woblerki też obsłuży. Całkiem przyzwoita wklejanka, jak za te stosunkowo niewielkie pieniądze. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi