wasyl1968 Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 witam dzisiaj kupując żarcie dla psa zobaczyłem te przynęty zaintrygowały mnie te 4 gr. fajna kolorystyka , ktoś te spinmady już może testował na żywo ? zadzwoniłem do kolegi ( ma sklep wędkarski ) mówi że ma wszystkie wzory , w sobotę podejdę to pomacam 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2017 na próbę kupiłem dwie sztuki 4 gr. Jak jutro z rana pogoda dopisze to będą testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Wasyl , testy były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 26 minut temu, zajac222 napisał: Wasyl , testy były? testy były ale nie tam gdzie chciałem , miałem chytry plan jechać nad Widawę ale u nas wysoka woda dopiero teraz się stabilizuje , testowałem na kanale odry ale to nie to ( po modernizacji zero drzew nad wodą ) sprawdziłem jak chodzi , po pierwsze przyneta tonąca , szczytówka w górę płynie po wierzchu, mimo 4 gr. " kubaturowo " spora w porównaniu do wirującego ogonka , na żyłce 0,14 można daleko ciepnąć , wydaje mi się że zda egzamin nad Widawą , Ślęzą ale póki co niech woda , pogoda i temperatura się uspokoi . P.s. u mnie na kanale leszcz się trze na całego chodzą takie łopaty że wierzyć się nie chce no i oczywiście są łajzy 😠 chytre na mięso z wysypką tarłową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 No to życzę powodzenia , a łajzy nie wypleni a jedynie ograniczy , to było jest i będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi