dawca Napisano 14 Sierpnia 2017 Share Napisano 14 Sierpnia 2017 Witam! W ramach wietrzenia sprzętu na sprzedaż leci kilka wędek, które jak się okazało, nie są odpowiednie do moich potrzeb. Większość z nich to zapasy, zakupy pod wpływem impulsu i chwilowych koncepcji, które umarły po dwóch, trzech wyjazdach... W tym poście oferuje: Konger Equs Bravo, długości: 2,90 m, ciężar wyrzutu: 3-14 gram. Stan idealny. Na korku przy uchwycie przybrudzenia i odciśnięta stopka kołowrotka. Dziś obejrzałem ją dokładnie w świetle dziennym, wygląda jak nowa. Kupiłem ją z myślą o klenio - jaziach. Użyta max 8 razy w jednym sezonie, potem leżakowała w pokoju przy oknie. Cena powiedzmy 300zł, dla zdecydowanych możliwość rozsądnej negocjacji. Przesyłka w sztywnej tubie do dogadania (mam chyba dwie tuby, a kijków na sprzedaż będzie 4..., trzeba to będzie uzgodnić na PW). W Tychach możliwe oględziny i odbiór osobisty. Proszę dzwonić (+48 696 198 398) lub pisać, jeśli nie odbiore - oddzwonię. Odpowiem na każde pytanie dotyczące wędki. Więcej zdjęć na maila. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi