Wędkarz1981 Napisano 15 Sierpnia 2017 Napisano 15 Sierpnia 2017 Witam forumowiczów za niedługo wybieram się nad Czorsztyn i mam pytanie czy istnieje możliwość wykupienia na miejscu zezwolenia na połów oraz dodatkowo na łódkę ? dodam że posiadam pełną kartę. Pozdrawiam i dzięki za wszelkie info ? Cytuj
Mati86 Napisano 15 Sierpnia 2017 Napisano 15 Sierpnia 2017 wykupisz na miejscu np. zajazd Cicha Woda mają zezwolenia na połów 1 i 3 dniowe tygodniowe itp plus łódka 10zł za każdy dzień i możesz u nich wypożyczyć łódkę ale ceny już nie pamiętam Cytuj
Booryss Napisano 15 Sierpnia 2017 Napisano 15 Sierpnia 2017 Aktualny widoczek z wpływu Białki Tatrzańskiej do zalewu tydzień temu tam byłem i już bym wrócił ☺ Pozwolenie na cały okręg 120 zł tydzień lub 30 zł dzień dodadkowa opłata za łódź. Tak jak kolega pisał zajazd Cicha Woda za barem, tam masz mały wedkarski i automat z przynętami. Lub u Wojtka Kudłacza w Krościenku jakieś 20 km od Czorsztyna. 1 Cytuj
dawiiido Napisano 18 Września 2019 Napisano 18 Września 2019 A ja mam pytanie czy jest możliwość wykupienia takiego pozwolenia jeśli nie posiadam podbitej składki na ten rok? Cytuj
Elast93 Napisano 18 Września 2019 Napisano 18 Września 2019 Godzinę temu, dawiiido napisał: A ja mam pytanie czy jest możliwość wykupienia takiego pozwolenia jeśli nie posiadam podbitej składki na ten rok? Istnieje coś takiego jak opłata dla niezrzeszonych z tego co wiem były takie nawet jednodniowe, ale są sporo droższe. Pozwolenia mieli nawet w sklepie Głowatka.. Cytuj
michalvcf Napisano 19 Września 2019 Napisano 19 Września 2019 https://zezwolenia.pzwns.info.pl Tu masz wszystko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi