Wędkarz1981 Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Witam forumowiczów za niedługo wybieram się nad Czorsztyn i mam pytanie czy istnieje możliwość wykupienia na miejscu zezwolenia na połów oraz dodatkowo na łódkę ? dodam że posiadam pełną kartę. Pozdrawiam i dzięki za wszelkie info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati86 Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 wykupisz na miejscu np. zajazd Cicha Woda mają zezwolenia na połów 1 i 3 dniowe tygodniowe itp plus łódka 10zł za każdy dzień i możesz u nich wypożyczyć łódkę ale ceny już nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Aktualny widoczek z wpływu Białki Tatrzańskiej do zalewu tydzień temu tam byłem i już bym wrócił ☺ Pozwolenie na cały okręg 120 zł tydzień lub 30 zł dzień dodadkowa opłata za łódź. Tak jak kolega pisał zajazd Cicha Woda za barem, tam masz mały wedkarski i automat z przynętami. Lub u Wojtka Kudłacza w Krościenku jakieś 20 km od Czorsztyna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawiiido Napisano 18 Września 2019 Share Napisano 18 Września 2019 A ja mam pytanie czy jest możliwość wykupienia takiego pozwolenia jeśli nie posiadam podbitej składki na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 18 Września 2019 Share Napisano 18 Września 2019 Godzinę temu, dawiiido napisał: A ja mam pytanie czy jest możliwość wykupienia takiego pozwolenia jeśli nie posiadam podbitej składki na ten rok? Istnieje coś takiego jak opłata dla niezrzeszonych z tego co wiem były takie nawet jednodniowe, ale są sporo droższe. Pozwolenia mieli nawet w sklepie Głowatka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 19 Września 2019 Share Napisano 19 Września 2019 https://zezwolenia.pzwns.info.pl Tu masz wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi