artxyz Napisano 29 Sierpnia 2017 Share Napisano 29 Sierpnia 2017 Witam. Ktoś ma pomysł z czego wykonany jest brązowy chwost na kotwiczce ze zdjęcia? Piórko, sierść, coś sztucznego? Miałem podobny, czarny i był z piórka, ale szybko się rozleciał. Co polecilibyście do wykonania podobnego chwościka, żeby po wrzuceniu do wody nie przyjął jednolitego kształtu i był w miarę wytrzymały? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 30 Sierpnia 2017 Share Napisano 30 Sierpnia 2017 Mi to wygląda na sierść sarny bo to popularny materiał muszkarski. Mogę się mylić bo z muchami nie mam nic do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 8 Października 2017 Share Napisano 8 Października 2017 Mogę się mylić ale może to być sierść lisa. Lis posiada sztywne włosie, które nie przyjmuje dużych ilości wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 9 Października 2017 Share Napisano 9 Października 2017 Włóczka i wyglada na zwykłe pióro koguta a jeśli to sierść to pewnie Sarna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi