artxyz Napisano 29 Sierpnia 2017 Napisano 29 Sierpnia 2017 Witam. Ktoś ma pomysł z czego wykonany jest brązowy chwost na kotwiczce ze zdjęcia? Piórko, sierść, coś sztucznego? Miałem podobny, czarny i był z piórka, ale szybko się rozleciał. Co polecilibyście do wykonania podobnego chwościka, żeby po wrzuceniu do wody nie przyjął jednolitego kształtu i był w miarę wytrzymały? Pozdrawiam. Cytuj
ESSOX Napisano 30 Sierpnia 2017 Napisano 30 Sierpnia 2017 Mi to wygląda na sierść sarny bo to popularny materiał muszkarski. Mogę się mylić bo z muchami nie mam nic do czynienia. Cytuj
Ras al Ghul Napisano 8 Października 2017 Napisano 8 Października 2017 Mogę się mylić ale może to być sierść lisa. Lis posiada sztywne włosie, które nie przyjmuje dużych ilości wody Cytuj
Booryss Napisano 9 Października 2017 Napisano 9 Października 2017 Włóczka i wyglada na zwykłe pióro koguta a jeśli to sierść to pewnie Sarna 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi