wasyl1968 Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 witam towarzystwo,dzisiaj byłem pierwszy raz na tym akwenie 30 km. w kierunku na Środę Śląską , wygląda to na stare starorzecze dość płytkie od 2 m do metra brzegi dostępne zbiornik typowo karpiowo linowy ( w okularach polaryzacyjnych widziałem dwa karpie) coś waliło w grążelach , jak pod nogami przepłynął mi duży boleń to wiedziałem że to on tak bije miałem też odprowadzenie gumy przez okonia i tyle. fajne miejsce żeby stacjonarnie nastawić się na karpia lub lina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Witam. Też byłem nad tą wodą w lipcu zeszłego roku , ale tylko przejazdem w drodze nad Odrę i nie łowiłem tam . Nad całym jeziorkiem /starorzeczem/ raptem może trzech wędkarzy , także ciekawe jak wygląda sytuacja z rybostanem ? Może ktoś z kolegów łowił tam i podzieli się wrażeniami . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi