Krzych321 Napisano 16 Września 2017 Share Napisano 16 Września 2017 Witam. Nadchodzi jesień, więc pomyślałem nad kupnem niedrogiego (150zł) zestawu spinningowego. Łowić będę najczęściej na jeziorach oraz stawach, może nad rzeką. Najbardziej interesują mnie szczupaki oraz okonie, może sumy, jeśli jest taka możliwość. Wiem, że takie tematy już były, ale linki się przedawniły, tak samo jak aukcje internetowe. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 26 Września 2017 Share Napisano 26 Września 2017 Na kija i młynek po 75 zł. Trochę słabo. Może wyszperasz w tej cenie młynek co sie nie rozpadnie po tygodniu w spiningu ale na Twoim miejscu starałbym sie zwiekszyć budżet tak zeby starczyło na młynek ryobi ecusima 3000 a do tego kij Mikado LA VIDA LITE Jig Spin 270/5-25 - to najfajniejszy kij jaki widziałem w cenie do 150 zł i masz bardzo fajny uniwersalny zestaw na początek przygody ze spinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzych321 Napisano 26 Listopada 2017 Autor Share Napisano 26 Listopada 2017 Dziękuję za radę, przepraszam że tak późno. Kij mam, teraz szukam młynka. Mam kilka na oku, ale to do innego tematu, ten jest stary, cud jak ktoś zobaczy odpowiedź. Z resztą, temat w kategorii wędziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Nie wiem jaki budżet Ci został na kołowrotek sadząc jednak po poprzednim wpisie to niewielki. Najtańszy kołowrotek jaki mogę polecić to Robinson Dakota. Cena około 70 zł. Poszukaj opinii w necie a jeśli chcesz to możesz poczytać o nim u mnie na blogu http://wedkarstwo-z-pasja.blogspot.com/2017/08/robinson-dakota-206.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi