Gość Dwie_sety Napisano 13 Czerwca 2006 Napisano 13 Czerwca 2006 Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim za życzenia urodzinowe, powiem szczerze nie spodziewałem się. Jutro ostatni dzień w pracy a potem trzy tygodnie urlopu na rybach! Oj będzie się działo.
witia-62 Napisano 25 Września 2006 Napisano 25 Września 2006 Dzięki serdeczne Tomik za życzenia urodzinowe. Miło mi bardzo, że ktoś o tym pamiętał.
shogun_zag Napisano 25 Września 2006 Napisano 25 Września 2006 I ja Ci Witai wysłałem, ale wróciły Zresztą wszystkim wysyłam i wracają ... pisze do mnie jakiś MAILER_DEMON w temacie "failure notice" ... Tomik, wiesz coś o tym? Takie coś mi przysłał tem MAILER Hi. This is the qmail-send program at home.pl. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out. : XXX.XX.XX.123 does not like recipient. Remote host said: 550 : Recipient address rejected: Bad SPF records, see http://spf.pobox.com/ Giving up on XXX.XX.XX.123 --- Below this line is a copy of the message. Return-Path: To: witia-62@XXX.pl Subject: Wszystkiego najlepszego z okazji twoich 44 urodzin!!! Reply-to: shogun_zag@XXX.pl From: shogun_zag@XXX.pl Message-ID: <26d4a5c7cec2c833ab2XXXXXXXXXXXX@haczyk.pl> MIME-Version: 1.0 Content-type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-transfer-encoding: 8bit Date: Sun, 24 Sep 2006 20:07:47 +0200 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Mailer: PHP X-MimeOLE: Produced By phpBB2 Z okazji 16-tych urodzin ... duzo zdrówka, kasiorki, miłosci w rodzinie i taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakich ryboli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ shogun_zag wysłał Ci życzenia z "Wędkarstwo - Forum Dyskusyjne" No, tak to jakoś było
wiesławek Napisano 25 Września 2006 Napisano 25 Września 2006 To i ja takie coś otrzymałem po wysłaniu życzeń do Witi
witia-62 Napisano 25 Września 2006 Napisano 25 Września 2006 Cóż, wszystkim, mimo wszystko dziękuję teraz. Najważniejsze są chęci.
tomik Napisano 25 Września 2006 Napisano 25 Września 2006 Prawdopodobnie Witia ma nieaktualny adres email lub poprotu zapchany. Stąd info zwrotne. Witia kiedy się ostatnio logowałeś na swoim koncie pocztowym i czy napewno jest to, to samo, które masz w profilu na forum haczyka? Wiele dawałem wam infa abyście posprawdzali czy macie aktualne maile i niepozapychane skrzynki. Nawet było w ostatnich dniach ogłosenie dotyczące tego na górze forum.
keri Napisano 25 Września 2006 Napisano 25 Września 2006 witia-62 Ja również wysyłałem życzenia. Jeśli nie dotarły to Wszystkiego naj.... naj...
witia-62 Napisano 25 Września 2006 Napisano 25 Września 2006 Prawdopodobnie Witia ma nieaktualny adres email lub poprotu zapchany tomik, nic z tych rzeczy! adres aktualny a skrzynkę sprawdzam co dwa dni, no może co trzy, ale zaraz ja czyszczę także żadnych śmieci nie mam w skrzynce. Sam nie mogę się domyślić co może powodować zwracanie wiadomości do nadawcy, poprostu za krótko w tym siedzę.
tomek1 Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 Ciekawe ja też ci wysłałem życzenia, ale nie dostałem żadnego komunikatu jak Shogun???
P Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 Witam Szogunie jak sprytnie poukrywales adres mailowy i ip Co do problemu to takie wyjasnienia pojawiaja sie w necie "Tekst "Bad SPF records" wskazuje na jakies restrykcje serwera pocztowego, ktory sprawdza zgodnosc adresu nadawcy z nazwa domeny." oraz "Wina leży po stronie portalu, ktory korzysta z SPF'a." czyli tego na ktorym konto pocztowe ma Witia Wiecej informacji na stronce http://www.openspf.org/ Ja niestety nie mam czasu tego poczytac A przy okazji troszke spoznione ale wszystkiego naj... Witia Pozdrawiam
shogun_zag Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 Jasne, że tak, tylko wracaja mi wszystkie życzenia wysyłane z haczyka i sądzę, że wyprostowanie sprawy leży wyłącznie po stronie Tomika A wracając do tematu ... Witia, co sobie kupiłeś na urodzinki?
witia-62 Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 Jeszcze raz wszystkim, którzy ta drogą składali mi życzenia urodzinowe serdeczne dzięki. Naprawde jest mi bardzo miło i szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż tylu życzeń. Witia, co sobie kupiłeś na urodzinki? z drobiazgów wędkarskich to trochę Meppsików i parę kogutów a tak poważnie to nową kurtkę na motocykl. Fajna firmóweczka z bajerami. Jastem z tego powodu bardzo happy.
jeux Napisano 13 Lutego 2007 Napisano 13 Lutego 2007 Witaam oraz składa serdeczne podziękowania za życzenia urodzinowe::: a to dla wszystkich na poczęstunek
jmk81 Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Złóżmy razem życzenia naszemu moderatorowi. Zasłużył sobie chłopak za oddanie dla forum, za podejście do swoich obowiązków, za pomoc użytkownikom, jak i za pogodę ducha. Najlepszego Tomek1 niech Ci się wiedzie w życiu!
Gofer Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Tak więc dołączam się jako pierwszy WSZYSTKIEGO DOBREGO !
madi Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Drogi Tomku Twoje zdrowie Wszystkiego najlepszego, szczęścia w życiu, pogody ducha i pogody na rybach spełnienia marzeń, bicia rekordów i połamania kija na taaaakiej rybie życzy madi
Gość Holik Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Tomku, najlepszego . Szczęścia na rybkach i w życiu rodzinnym. Aby córka wyrosła na tak świetną wędkarke jakim ty jesteś wędkarzem. No i powodzenia w pracy na tym forum , do którego wkładasz część siebie.
andi64 Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 i ja życzę Ci wszystkiego najlepszego, oby tych najlepszych w Twoim życiu było jak najwięcej ps. wypij za mnie
keri Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 za oddanie dla forum, za podejście do swoich obowiązków, za pomoc użytkownikom, jak i za pogodę ducha. Sie przyłączam do w/w.Wszystkiego naj.......
maniek Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Wszystkiego najlepszego Tomek i o demnie ,sandaczy od liku i sumów z 2i3 z przodu na liczniku.
cysiu Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Wszystkiego naj naj naj sukcesów w życiu osobistym i z wędka w ręku
Gość wobler129 Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Tomku wszystkiego naj naj naj! I samych sandaczy i sumów tylko najmniej dwucyfrowych bo wiem że te rybki bardziej lubisz No i zdrówka i szczęscia
dzienciol Napisano 3 Lipca 2007 Napisano 3 Lipca 2007 Sto lat, sto lat, niech zyje zyje nam, niech zyjeeeee naaaaaam. Najlepszego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.