Skocz do zawartości
tokarex pontony

Podziękowania urodzinowe

Gość Dwie_sety

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dwie_sety
Napisano

Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim za życzenia urodzinowe, powiem szczerze nie spodziewałem się.

Jutro ostatni dzień w pracy a potem trzy tygodnie urlopu na rybach! :grin::cool::grin:

Oj będzie się działo.

• 3 months later...
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 181
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

I ja Ci Witai wysłałem, ale wróciły :( Zresztą wszystkim wysyłam i wracają ... pisze do mnie jakiś MAILER_DEMON w temacie "failure notice" ... Tomik, wiesz coś o tym? :cool::lol:

Takie coś mi przysłał tem MAILER :mrgreen:

Hi. This is the qmail-send program at home.pl.

I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following

addresses.

This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work

out.

:

XXX.XX.XX.123 does not like recipient.

Remote host said: 550 : Recipient address rejected:

Bad SPF records, see http://spf.pobox.com/

Giving up on XXX.XX.XX.123

--- Below this line is a copy of the message.

Return-Path:

To: witia-62@XXX.pl

Subject: Wszystkiego najlepszego z okazji twoich 44 urodzin!!!

Reply-to: shogun_zag@XXX.pl

From: shogun_zag@XXX.pl

Message-ID: <26d4a5c7cec2c833ab2XXXXXXXXXXXX@haczyk.pl>

MIME-Version: 1.0

Content-type: text/plain; charset=iso-8859-2

Content-transfer-encoding: 8bit

Date: Sun, 24 Sep 2006 20:07:47 +0200

X-Priority: 3

X-MSMail-Priority: Normal

X-Mailer: PHP

X-MimeOLE: Produced By phpBB2

Z okazji 16-tych urodzin ... duzo zdrówka, kasiorki, miłosci w rodzinie i

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakich ryboli :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

shogun_zag wysłał Ci życzenia z "Wędkarstwo - Forum

Dyskusyjne"

No, tak to jakoś było :lol::lol::lol::cool:

Napisano

Prawdopodobnie Witia ma nieaktualny adres email lub poprotu zapchany. Stąd info zwrotne.

Witia kiedy się ostatnio logowałeś na swoim koncie pocztowym i czy napewno jest to, to samo, które masz w profilu na forum haczyka?

Wiele dawałem wam infa abyście posprawdzali czy macie aktualne maile i niepozapychane skrzynki. Nawet było w ostatnich dniach ogłosenie dotyczące tego na górze forum.

Napisano
Prawdopodobnie Witia ma nieaktualny adres email lub poprotu zapchany
tomik, nic z tych rzeczy! adres aktualny a skrzynkę sprawdzam co dwa dni, no może co trzy, ale zaraz ja czyszczę także żadnych śmieci nie mam w skrzynce. Sam nie mogę się domyślić co może powodować zwracanie wiadomości do nadawcy, poprostu za krótko w tym siedzę.
Napisano

Witam Szogunie jak sprytnie poukrywales adres mailowy i ip :twisted:

Co do problemu to takie wyjasnienia pojawiaja sie w necie

"Tekst "Bad SPF records" wskazuje na jakies restrykcje serwera pocztowego, ktory sprawdza zgodnosc adresu nadawcy z nazwa domeny."

oraz

"Wina leży po stronie portalu, ktory korzysta z SPF'a." czyli tego na ktorym konto pocztowe ma Witia

Wiecej informacji na stronce

http://www.openspf.org/

Ja niestety nie mam czasu tego poczytac :???:

A przy okazji troszke spoznione ale wszystkiego naj... Witia

Pozdrawiam

Napisano

Jasne, że tak, tylko wracaja mi wszystkie życzenia wysyłane z haczyka i sądzę, że wyprostowanie sprawy leży wyłącznie po stronie Tomika :cool:

A wracając do tematu ... Witia, co sobie kupiłeś na urodzinki? ;)

Napisano

Jeszcze raz wszystkim, którzy ta drogą składali mi życzenia urodzinowe serdeczne dzięki. Naprawde jest mi bardzo miło i szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż tylu życzeń.

Witia, co sobie kupiłeś na urodzinki?

z drobiazgów wędkarskich to trochę Meppsików i parę kogutów a tak poważnie to nową kurtkę na motocykl. Fajna firmóweczka z bajerami. Jastem z tego powodu bardzo happy. :wink::lol:

• 4 months later...
Napisano

Witaam oraz składa serdeczne podziękowania za życzenia urodzinowe::: a to dla wszystkich na poczęstunek

post-1488-14544971292382_thumb.jpg

• 4 months later...
Napisano

Złóżmy razem życzenia naszemu moderatorowi. Zasłużył sobie chłopak :wink: za oddanie dla forum, za podejście do swoich obowiązków, za pomoc użytkownikom, jak i za pogodę ducha.

Najlepszego Tomek1 niech Ci się wiedzie w życiu! :wink::wink::wink::grin::grin::grin:

Napisano

Drogi Tomku Twoje zdrowie

szampan1od9.gif

Wszystkiego najlepszego, szczęścia w życiu, pogody ducha i pogody na rybach :grin: spełnienia marzeń, bicia rekordów i połamania kija na taaaakiej rybie :!:

życzy madi :wink:

Gość Holik
Napisano

Tomku, najlepszego :wink: . Szczęścia na rybkach i w życiu rodzinnym. Aby córka wyrosła na tak świetną wędkarke jakim ty jesteś wędkarzem. No i powodzenia w pracy na tym forum , do którego wkładasz część siebie. :grin:

Napisano

i ja życzę Ci wszystkiego najlepszego, oby tych najlepszych w Twoim życiu było jak najwięcej :grin:

ps. wypij za mnie :grin:

Napisano
za oddanie dla forum, za podejście do swoich obowiązków, za pomoc użytkownikom, jak i za pogodę ducha.
Sie przyłączam do w/w.

Wszystkiego naj.......

Gość wobler129
Napisano

Tomku wszystkiego naj naj naj! I samych sandaczy i sumów tylko najmniej dwucyfrowych bo wiem że te rybki bardziej lubisz :grin: No i zdrówka i szczęscia ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.