szczupakista Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 Gdzie można kupić karasia na żywca w Krakowie. Szukałem w kilku sklepach wędkarskich i w żadnym nie mieli, sprzętu od cholery, a rybek ani dudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 Barwena na limanowskiego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupakista Napisano 3 Października 2017 Autor Share Napisano 3 Października 2017 @Elast93Dzięki wielkie! a jaka cena, przy okazji spytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 10 godzin temu, szczupakista napisał: @Elast93Dzięki wielkie! a jaka cena, przy okazji spytam Nie kupowałem tam żywców już ze trzy lata bo w ten sposób nie wędkuję ale wtedy było coś ok 0,5 - 1 zł. Mieli karasie i płotki. W google znajdziesz numer do sklepu lepiej wcześniej zadzwoń i sprawdź czy mają żeby na próżno nie jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Oj elast mi to sie cos kojarzy ze ok 3 zl za sztuke je mieli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 1 godzinę temu, kepes53 napisał: Oj elast mi to sie cos kojarzy ze ok 3 zl za sztuke je mieli.. Ee na pewno nie tak drogo.. kolega jak się dowie to może napiszę cenę w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Panowie pamiętajcie tylko, że zgodnie z RAPR: "............ 3.11. Ryby przeznaczone na przynętę mogą być wprowadzone wyłącznie do wód, z których zostały pozyskane......." żeby nie było później nie miłej niespodzianki przy kontroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 No przeciez beda zlowione tylko do siatki odlozone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Ja o niczym nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi