pioput Napisano 13 Lutego 2007 Napisano 13 Lutego 2007 Witam szanownych Forumowiczów, Przejrzałem całe forum w poszukiwaniu tej informacji, ale nie znalazłem. Mianowicie poszukuję do kupienia szczytówki o c.w. 4oz (ok.120g) marki Shimano do feedera Shimano Catana 3,60m. Pytałem w kilku sklepach (Kraków) i nie są w stanie dostarczyć takiej szczytówki, a także przejrzałem niektóre sklepy internetowe, ale nic nie znalazłem. Czy ktoś z forumowiczów jest zorientowany lub zna taki sklep (najlepiej internetowy) gdzie można dokupić ten element? Proszę o ewentualne linki. Pozdrawiam. Piotr
Tomaszek Napisano 13 Lutego 2007 Napisano 13 Lutego 2007 Zadzwoń do tego sklepu http://www.wedka.pl/webs/rapa/ pytałem w zeszłym sezonie czy w razie jak bym stracił szczytówkę to mi facet załatwi - powiedział że jesli wędka nie jest starsza niż 3 lata to bez problemu. Mam feeder Shimano Hyperloop 3.6 a pytałem właśnie po tym jak po jednym z rzutów nie dość dobrze wciśnieśta szczytówka (4 oz) oddaliła się wraz z zestawem. Wtedy miałem szczęście i ją odzyskałem (nie trafił się zaczep) ale właśnie dlatego wtedy pytałem czy mógł by mi taką załatwić - a z tego co wiem to są identyczne szczytówki, więc nie powinno być problemu. W razie czego powiedz że pytałeś w zeszłym roku
pioput Napisano 14 Lutego 2007 Autor Napisano 14 Lutego 2007 Tomaszek, Dziekuje za ta informacje. Strona ktora podales otwiera sie tylko na ogolnych informacjach, ale napisalem do tego sklepu maila i na razie czekam na odpowiedz. Dam znac co udalo sie zalatwic. (Przepraszam za brak polskich znakow, ale korzystam na szybko z komputera zagranica).
Tomaszek Napisano 14 Lutego 2007 Napisano 14 Lutego 2007 OK - ale jak by długo nie odpisywał to zadzwoń. To jest sklep od którego w Warszawie mieszkałem dosłownie rzut beretem. Ale jak kiedyś maila do nich napisałem to do tej pory nie odpisali za to telefonicznie zawsze się załatwiało sprawy OK. Dlatego jak byś się nie mógł doczkać na email to właśnie zadzaoń do nich, jeśli Piotra nie będzie w sklepie (zazwyczaj jest po południu-pod wieczór bliżej zamknięcia) to napewno pracownik od ręki zadzwoni do gdzie trzeba w w ciągu kilkunastu minut - max pół dnia - będziesz mial odpowiedź.
pioput Napisano 11 Marca 2007 Autor Napisano 11 Marca 2007 Witam. Niestety, ceny oryginalnych szczytówek shimano są tak wysokie (80-100zł za sztukę), że zdecydowałem sie na zakup dodatkowego (mocniejszego) feedera - shimano catana AX H (3 szczytówki - 2, 3, 4oz). Teraz mam komplet i jestem zadowolony. Dzieki Tomaszek za radę i dobre chęci. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.