Booryss Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 Część Wykopaliska z piwnicy mi zbędne, nawet nie mam na czym tego oglądać☺ Oddam za freee 😎 Może komuś się przyda na nudne zimne dni☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 Miałem kiedyś takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 27 Listopada 2017 Autor Share Napisano 27 Listopada 2017 2 godziny temu, andrutone napisał: Miałem kiedyś takie same A nie żałujesz że się ich pozbyłeś? 😎 Może chcesz mieć takie znowu, szkoda mi w kubeł wywalić 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 Nie miałbym już ich na czym obejrzeć. Ale pamiętam jeszcze jakie wrażenie na mnie zrobiła niegdyś scena, chyba z tej pierwszej kasety z lewej, jak ten facet na koniec filmu wypuszczał calą masę kapitalnych wzdręg z siaty to byly czasy... Przypomniał mi się od razu niemiecki katalog Balzera, który ojciec dostał od jakiegoś znajomego. Tyle razy go oglądałem, że nauczylem sie go prawie na pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 29 Listopada 2017 Autor Share Napisano 29 Listopada 2017 Niestety te czasy już raczej nie wrócą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi