Booryss Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Oddam całkiem free plyty dvd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Pierwszy Zamawiam !!!! kurna żartowałem tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2017 17 minut temu, ESSOX napisał: Pierwszy Zamawiam !!!! kurna żartowałem tylko 😐 napewno zastanów się lepiej. 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 6 Grudnia 2017 Share Napisano 6 Grudnia 2017 Zastanowiłem się zostawiam bardziej potrzebującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 6 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2017 2 godziny temu, ESSOX napisał: Zastanowiłem się zostawiam bardziej potrzebującym Internet pochłonął wszystko. Nikt nie chce zabytkowych VHS ani dvd szkoda bo skończą w kuble😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 7 Grudnia 2017 Share Napisano 7 Grudnia 2017 VHS to nie wiem, ale DVD można na czereśni powiesić, przynajmniej szpaki przepłoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exciter101 Napisano 7 Grudnia 2017 Share Napisano 7 Grudnia 2017 Witam serdecznie. Jeśli jeszcze nikt nie zaklepał, to ja bym był chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2017 Godzinę temu, exciter101 napisał: Witam serdecznie. Jeśli jeszcze nikt nie zaklepał, to ja bym był chętny. Są Twoje pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi