Slot Napisano 3 Stycznia 2018 Share Napisano 3 Stycznia 2018 Ma ktoś z Was jakieś doświadczenia z tym zbiornikiem? Interesuje mnie zwłaszcza spinning ? Ile teraz kosztuje tam opłata roczna i gdzie się ją uiszcza ? Opłaca się ? Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 3 Stycznia 2018 Share Napisano 3 Stycznia 2018 Kiedyś woda należała do PZW, potem do Towarzystwa Wędkarskiego w Jaworzynie, taka woda klubowa - nie PZW. Mieli tam ograniczoną ilość pozwoleń rocznych. W zasadzie była tam każda ryba, ale głównie ludzie nastawiali się na karpie i amury. Z większych ryb złowiłem tam karpie, węgorze, okonie, kilka szczupaków, piękne płocie i karasie. Woda wyjątkowo czysta - kryształ, mniej więcej od końca maja zbiornik bardzo zarasta moczarką i rogatkiem, co bardzo utrudnia połowy. Kilka lat temu podniósł się tam poziom wody dość mocno z 1 - 1,5 m i są trudności z dostępem do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 3 Stycznia 2018 Share Napisano 3 Stycznia 2018 Witam. mikwed1 a nie wiesz ile kosztuje opłata roczna ? Bo ponoć dzienna to 15 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 3 Stycznia 2018 Share Napisano 3 Stycznia 2018 Teraz, rush111 napisał: Witam. mikwed1 a nie wiesz ile kosztuje opłata roczna ? Bo ponoć dzienna to 15 zł . Nie mam pojęcia, ja tam teraz bywam raz, dwa razy w roku, w zeszłym roku nie byłem wogóle. Pewnie w necie gdzieś powinien być nr tel. do tego towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi