Sikora Napisano 1 Lutego 2018 Share Napisano 1 Lutego 2018 Witam Do sprzedania : - wędka mikado tachibana 3,60 - 80 zł szt. - kołowrotek mikado matrix 6006 - 80 zł szt. - mata karpiowa - 50 zł - kruszer do kulek - 50 zł - sygnalizator videotronic kv2 - 50 zł szt. - torba na wedki anaconda - 180 zł - torba na akcesoria anaconda - 100 zł - tripod mivardi - 280 zł - woblery - 5 zł szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 5 Lutego 2018 Share Napisano 5 Lutego 2018 Cześć , jestem zainteresowany woblerami które zaznaczyłem . Jak aktualne to podaj numer konta na PW. 10 sztuk zaznaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 5 Lutego 2018 Share Napisano 5 Lutego 2018 zarezerwuje 2szt sygnalizatorów do czasu odp na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 Użytkownik SIKORA pewnie się utopił w zimie na lodzie . Ewentualnie przegrał z alzheimerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi