Maxiu Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Hejo. Sprawa wygląda tak, że w tym roku skończyły mi się miejsca na wklejanie znaczków i pytanie: nową legitymacje wyrabiają w siedzibie PZW czy znowu po urzędach miasta się tułać trzeba ? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 43 minuty temu, Maxiu napisał: Hejo. Sprawa wygląda tak, że w tym roku skończyły mi się miejsca na wklejanie znaczków i pytanie: nową legitymacje wyrabiają w siedzibie PZW czy znowu po urzędach miasta się tułać trzeba ? Z góry dzięki za pomoc. Potrzebujesz zdjęcie i w koke skarbnik wyda Ci nowa po żadnych urzędach się nie chodzi! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 1 godzinę temu, Booryss napisał: Potrzebujesz zdjęcie i w koke skarbnik wyda Ci nowa po żadnych urzędach się nie chodzi! W koke? Co Ci tam Grzesiu po głowie chodzi Chodziło oczywiście o koło pzw W urzędzie tylko kartę wyrabiasz - oni do członkowstwa w PZW nic nie mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 2 godziny temu, peekol napisał: W koke? Co Ci tam Grzesiu po głowie chodzi Chodziło oczywiście o koło pzw W urzędzie tylko kartę wyrabiasz - oni do członkowstwa w PZW nic nie mają. Taaa coś w tym jest☺ OOczywiście literówka się wkradła! Z drugiej strony może by to rozważyć i w nocy pracować a w dzień wędkować. 😎 Bo nauczycielem raczej nie zostanę. Hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxiu Napisano 15 Lutego 2018 Autor Share Napisano 15 Lutego 2018 W kole... to już wolałbym jednak urząd U mnie z tego co wiem, w kole nie pełnią dyżuru. Chyba będę gadał przy kasie jak będę miał opłacać składki dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Godzinę temu, Maxiu napisał: W kole... to już wolałbym jednak urząd U mnie z tego co wiem, w kole nie pełnią dyżuru. Chyba będę gadał przy kasie jak będę miał opłacać składki dopiero. Tam gdzie opłacasz tam dostaniesz legitymację czy to w kole czy w główny pzw okręgu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxiu Napisano 15 Lutego 2018 Autor Share Napisano 15 Lutego 2018 No i gites ! Dzięki Borysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi