Maxiu Napisano 15 Lutego 2018 Napisano 15 Lutego 2018 Hejo. Sprawa wygląda tak, że w tym roku skończyły mi się miejsca na wklejanie znaczków i pytanie: nową legitymacje wyrabiają w siedzibie PZW czy znowu po urzędach miasta się tułać trzeba ? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj
Booryss Napisano 15 Lutego 2018 Napisano 15 Lutego 2018 43 minuty temu, Maxiu napisał: Hejo. Sprawa wygląda tak, że w tym roku skończyły mi się miejsca na wklejanie znaczków i pytanie: nową legitymacje wyrabiają w siedzibie PZW czy znowu po urzędach miasta się tułać trzeba ? Z góry dzięki za pomoc. Potrzebujesz zdjęcie i w koke skarbnik wyda Ci nowa po żadnych urzędach się nie chodzi! 2 Cytuj
peekol Napisano 15 Lutego 2018 Napisano 15 Lutego 2018 1 godzinę temu, Booryss napisał: Potrzebujesz zdjęcie i w koke skarbnik wyda Ci nowa po żadnych urzędach się nie chodzi! W koke? Co Ci tam Grzesiu po głowie chodzi Chodziło oczywiście o koło pzw W urzędzie tylko kartę wyrabiasz - oni do członkowstwa w PZW nic nie mają. 1 Cytuj
Booryss Napisano 15 Lutego 2018 Napisano 15 Lutego 2018 2 godziny temu, peekol napisał: W koke? Co Ci tam Grzesiu po głowie chodzi Chodziło oczywiście o koło pzw W urzędzie tylko kartę wyrabiasz - oni do członkowstwa w PZW nic nie mają. Taaa coś w tym jest☺ OOczywiście literówka się wkradła! Z drugiej strony może by to rozważyć i w nocy pracować a w dzień wędkować. 😎 Bo nauczycielem raczej nie zostanę. Hehehe 1 Cytuj
Maxiu Napisano 15 Lutego 2018 Autor Napisano 15 Lutego 2018 W kole... to już wolałbym jednak urząd U mnie z tego co wiem, w kole nie pełnią dyżuru. Chyba będę gadał przy kasie jak będę miał opłacać składki dopiero. Cytuj
Booryss Napisano 15 Lutego 2018 Napisano 15 Lutego 2018 Godzinę temu, Maxiu napisał: W kole... to już wolałbym jednak urząd U mnie z tego co wiem, w kole nie pełnią dyżuru. Chyba będę gadał przy kasie jak będę miał opłacać składki dopiero. Tam gdzie opłacasz tam dostaniesz legitymację czy to w kole czy w główny pzw okręgu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi