MateuszX35 Napisano 4 Kwietnia 2018 Share Napisano 4 Kwietnia 2018 Witam,wiem że postów na ten temat na forum jest już tysiące ale nigdzie nie znalazłem niczego ciekawego, szukam kołowrotka który będzie dobry i na karpie (sprężyna/kulki proteinowe) i na żywca (spławik). Wiem że powiedzenie dobry jest mylące bo w tej cenie niema co oczekiwać cudów ale zaczynam dopiero w tym roku prawdziwą przygodę z wędkarstwem i nie chce stracić kasy na jakieś gówno, kołowrotek byłby spięty z wędką Mikado X-Plode Fishunter 3,30m 50-100g. Za wszelkie odpowiedzi dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 4 Kwietnia 2018 Share Napisano 4 Kwietnia 2018 Ja do swojej fiume 3,30 m 60-80 cw używam młynka robinson free runner 406 i mogę polecić kręci u mnie trzeci sezon koszt ok 100-110 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszX35 Napisano 4 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2018 Jak narazie jest to właśnie mój numer 1 w tej cenie z tego co przeczytałem na forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 4 Kwietnia 2018 Share Napisano 4 Kwietnia 2018 2 godziny temu, Elast93 napisał: Ja do swojej fiume 3,30 m 60-80 cw używam młynka robinson free runner 406 i mogę polecić kręci u mnie trzeci sezon koszt ok 100-110 zł. Potwierdzam, Robinson Free Runner to solidne i tanie młynki z 5 letnią gwarancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi