MateuszX35 Napisano 19 Kwietnia 2018 Napisano 19 Kwietnia 2018 Ma może ktoś tą wędke, jakieś opinie na jej temat? http://allegro.pl/teleskopowa-weglowa-karpiowka-outstanding-80-150g-i6497300828.html#thumb/1 Cytuj
Iperch Napisano 30 Sierpnia 2018 Napisano 30 Sierpnia 2018 Jeżeli możesz to popraw link, ponieważ powyższy nie chce mi się wczytać. Sprecyzuj też jak łowisz oraz jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na zakup nowej wędki, jakie masz względem niej wymagania. Cytuj
ds-fan Napisano 1 Października 2018 Napisano 1 Października 2018 Ja bym nie kupił,jakoś nie przepadam za wędkami tele. Cytuj
Amator Napisano 1 Października 2018 Napisano 1 Października 2018 Moim zdaniem prawie każdy 3 skład będzie lepszy. Szukałbym konger lub jaxon. Cytuj
jony Napisano 2 Października 2018 Napisano 2 Października 2018 16 godzin temu, Amator napisał: Moim zdaniem prawie każdy 3 skład będzie lepszy. Szukałbym konger lub jaxon. Czy możesz uzasadnić propozycje wyboru wędek tych firm. Osobiście poszukałbym czegoś z Daiwa, Prologic, JRC, o ile budżet Kolegi nie będzie zbytnio nadwerężony, a i w razie czego będzie można je odsprzedać. Proponowane przeze mnie wędki są już sprawdzone przez wielu karpiarzy, a Daiwa BW były również katowane w trakcie moich zasiadek i nie mogę powiedzieć o nich złego słowa. Jeżeli warunki transportowe nie będą stanowiły ograniczenia w gabarytach, to lepiej kupować kije dwuskładowe. Cytuj
Amator Napisano 2 Października 2018 Napisano 2 Października 2018 Skoro pyta o kijek za 80zł to nie zaproponuje mu kija za 200zł. Cytuj
jony Napisano 2 Października 2018 Napisano 2 Października 2018 12 minut temu, Amator napisał: Skoro pyta o kijek za 80zł to nie zaproponuje mu kija za 200zł. No tak, w myśl zasady - "g...no musi być dobre, przecież miliony much nie mogą się mylić". Zapytał o taką wędkę bo pewnie nie ma rozeznania w sprzęcie, i co ważne nie wiemy ile Kolega chce przeznaczyć na wędkę. Przecież można mu doradzić dozbieranie trochę większej kasy i kupno czegoś lepszego. Niestety idzie do zimy, więc będzie czas na dokonanie trafionych zakupów. ps. dopiero zauważyłem, że odgrzewamy starego kotleta,pewnie już dawno wędka została kupiona😊 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi