MateuszX35 Napisano 19 Kwietnia 2018 Share Napisano 19 Kwietnia 2018 Ma może ktoś tą wędke, jakieś opinie na jej temat? http://allegro.pl/teleskopowa-weglowa-karpiowka-outstanding-80-150g-i6497300828.html#thumb/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iperch Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Jeżeli możesz to popraw link, ponieważ powyższy nie chce mi się wczytać. Sprecyzuj też jak łowisz oraz jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na zakup nowej wędki, jakie masz względem niej wymagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 1 Października 2018 Share Napisano 1 Października 2018 Ja bym nie kupił,jakoś nie przepadam za wędkami tele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 1 Października 2018 Share Napisano 1 Października 2018 Moim zdaniem prawie każdy 3 skład będzie lepszy. Szukałbym konger lub jaxon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 2 Października 2018 Share Napisano 2 Października 2018 16 godzin temu, Amator napisał: Moim zdaniem prawie każdy 3 skład będzie lepszy. Szukałbym konger lub jaxon. Czy możesz uzasadnić propozycje wyboru wędek tych firm. Osobiście poszukałbym czegoś z Daiwa, Prologic, JRC, o ile budżet Kolegi nie będzie zbytnio nadwerężony, a i w razie czego będzie można je odsprzedać. Proponowane przeze mnie wędki są już sprawdzone przez wielu karpiarzy, a Daiwa BW były również katowane w trakcie moich zasiadek i nie mogę powiedzieć o nich złego słowa. Jeżeli warunki transportowe nie będą stanowiły ograniczenia w gabarytach, to lepiej kupować kije dwuskładowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 2 Października 2018 Share Napisano 2 Października 2018 Skoro pyta o kijek za 80zł to nie zaproponuje mu kija za 200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 2 Października 2018 Share Napisano 2 Października 2018 12 minut temu, Amator napisał: Skoro pyta o kijek za 80zł to nie zaproponuje mu kija za 200zł. No tak, w myśl zasady - "g...no musi być dobre, przecież miliony much nie mogą się mylić". Zapytał o taką wędkę bo pewnie nie ma rozeznania w sprzęcie, i co ważne nie wiemy ile Kolega chce przeznaczyć na wędkę. Przecież można mu doradzić dozbieranie trochę większej kasy i kupno czegoś lepszego. Niestety idzie do zimy, więc będzie czas na dokonanie trafionych zakupów. ps. dopiero zauważyłem, że odgrzewamy starego kotleta,pewnie już dawno wędka została kupiona😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi