ondrey2 Napisano 8 Maja 2018 Napisano 8 Maja 2018 Witam,w tym roku wybieram się nad jezioro Rzuno na urlop,i chciałem prosić o kilka słów od kolegów którzy tam łowią,jaka ryba tam występuje ,abym mógł się przygotować,bardzo mało i przestarzałych wiadomości można znaleźć,z góry dziękuję,pzdrawiam. Cytuj
wasyl1968 Napisano 8 Maja 2018 Napisano 8 Maja 2018 Dobrze biorą jesiotry , tołpygi pstre i łososie wszystko na pinke 😜 przepraszam ale sarkazm z mojej strony 😛 napisz gdzie jest te jezioro ? jakie województwo ? ja też jak jadę na urlop też się pytam towarzystwa ( co nie znaczy że odpowiedzą 😞 ) ale parę osób mi pomogło 🙏 ps. daj parę szczegółów i termin pobytu ktoś na pewno coś napisze z pozdrowieniem Wasyl Cytuj
ondrey2 Napisano 9 Maja 2018 Autor Napisano 9 Maja 2018 Sarkazm niepotrzebny,jeżeli nie wiesz gdzie leży dane jezioro to i tak mi nie pomożesz.Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi