KAMIL0401 Napisano 17 Czerwca 2018 Share Napisano 17 Czerwca 2018 Witam mam pytanie :pomoże mi ktoś dobrać kołowrotek do wędki Wędka MIKADO Inazuma Flash Perch 240 evachodzi mi głównie o rozmiar i jaka firma kołowrotka A i jeszcze jedno jaką plecionkę wybrać łowię na wodach stojący jeziora , stawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 17 Czerwca 2018 Share Napisano 17 Czerwca 2018 Poczytaj trochę na temat tego kręciołka Kołowrotek Dragon Viper FD 830i , posiadam go już kilka lat i nie powiem złego słowa na jego temat . Cena przystępna , gwarancja dość długa , czego chcieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL0401 Napisano 17 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2018 Słyszałem dobre słowa o spro passion i ryobi ecusima. Czy rozmiar 3000 to trochę nie za duży jak do tej wędki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 18 Czerwca 2018 Share Napisano 18 Czerwca 2018 7 godzin temu, KAMIL0401 napisał: Słyszałem dobre słowa o spro passion i ryobi ecusima. Czy rozmiar 3000 to trochę nie za duży jak do tej wędki? Ja używam ecusimy w rozmiarze 4000 do wędki z cw 4-18 g i sobie chwalę. Od ponad roku mam też ryobi verum 2000 i do okoniówki by spokojnie wystarczył ale jest trochę droższy niż ecusima Co do linki to jeśli plecionka to brałbym 0,06 nawet do 0,10 no i na koniec zestawu 40-100 cm fluocarbonu o małej średnicy max 0,20 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL0401 Napisano 18 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2018 Ok dzięki za poradę 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 18 Czerwca 2018 Share Napisano 18 Czerwca 2018 Uważaj z rozmiarem. Mi inazumy zandera do 22g zauber 3000 nie dowazyl. Leciała na pysk strasznie. Nie wiem jak z pearchem ale licz się z tym, że będziesz musiał sporo dociazyc dolnik jak kupisz mały rozmiar. Lekkie kije już tak mają niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi