kubap123 Napisano 20 Czerwca 2018 Share Napisano 20 Czerwca 2018 Witajcie - Chodzi oto, że chce zrobić sobię wędke na spławik tak po prostu i mam pytanie co muszę miec? 1. Stoper? 2. Haczyk? 3. Ołów czyli obciąznik 4. Spławik czy coś jeszcze jest potrzebne? Jeżeli tak to napiszcie, mile widziane komentarze z pomocą założenia tego! tzn napisać co gdzie powinno być WYNAGRODZE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 20 Czerwca 2018 Share Napisano 20 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 21 Czerwca 2018 Share Napisano 21 Czerwca 2018 O 20.06.2018 o 11:40, kubap123 napisał: WYNAGRODZE! I znowu się Booryss obłowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 21 Czerwca 2018 Share Napisano 21 Czerwca 2018 44 minuty temu, ESSOX napisał: I znowu się Booryss obłowi Też chciałem pytać co jest do wygrania za umiejętność obsługi wyszukiwarki Google 😁 @Booryss gratuluję wygranej 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 21 Czerwca 2018 Share Napisano 21 Czerwca 2018 4 godziny temu, Goliat napisał: Też chciałem pytać co jest do wygrania za umiejętność obsługi wyszukiwarki Google 😁 @Booryss gratuluję wygranej 😀 😕 ww tej bramce był ZONK! Dupa z wygranej😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 22 Czerwca 2018 Share Napisano 22 Czerwca 2018 19 godzin temu, Booryss napisał: 😕 Dupa z wygranej😎 To w końcu cieszysz się czy żalisz ? 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 22 Czerwca 2018 Share Napisano 22 Czerwca 2018 2 godziny temu, ESSOX napisał: To w końcu cieszysz się czy żalisz ? 😜 Informuje! Czepiasz się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi