SEBart02@wp.pl Napisano 10 Września 2018 Share Napisano 10 Września 2018 Witam. Mam przyjaciela który jest niepełnosprawny. Owy przyjaciel ma niesprawne nogi. Czy taka osoba może wyrobić kartę wędkarską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 10 Września 2018 Share Napisano 10 Września 2018 A czy są jakieś przeciw wskazania aby nie mógł wyrobić , sory ale jak ma zdrową głowę i sprawne ręce to jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 10 Września 2018 Share Napisano 10 Września 2018 Oczywiście że może wyrobić , kolego zajac222 , dobrze piszesz , tylko co potem ? jak kolega niepełnosprawny dostanie się nad wodę ? mało jest miejsc nad wodą gdzie można dojechać samochodem i zaparkować wózek na platformie nad wodą i wędkować , aczkolwiek czytałem na necie że niektóre koła robią takie udogodnienia dla mniej sprawnych braci o kiju . Ps . Właśnie wpadł mi do głowy pomysł , jest coś takiego jak budżet obywatelski ( czy jakoś tak to się nazywa ) może w przyszłym roku zaproponować coś takiego " dostępność Odry we Wrocławiu dla niepełnosprawnych wędkarzy " drugie ps. może PZW też by dupę ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 10 Września 2018 Share Napisano 10 Września 2018 Gdzieś na jakimś forum wędkarskim czytałem , chłopak poszukuje łodzi wędkarskiej z możliwością wjechania na wózku inwalidzkim . Posypało się trochę wpisami i jest trochę możliwości aby niepełnosprawni mogli sobie powędkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi