Szczupak125 Napisano 16 Września 2018 Share Napisano 16 Września 2018 Czy mógłby ktoś podpowiedzieć co to za rybkę dziś złapałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 16 Września 2018 Share Napisano 16 Września 2018 bass słoneczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 16 Września 2018 Share Napisano 16 Września 2018 dokładnie green sunfish, bardzo popularne w bagnach w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupak125 Napisano 16 Września 2018 Autor Share Napisano 16 Września 2018 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchi Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 Cześć pierwszy raz na forum. Może ktoś powiedzieć co to za rybka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 Nie widać płetw grzbietowych , ale stawiam na trawiankę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 13 godzin temu, ESSOX napisał: Nie widać płetw grzbietowych , ale stawiam na trawiankę . Zgadza się to trawianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchi Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Dodam że patrząc z góry rybka miała szeroką głowę w stosunku do reszty ciała. Dzięki za odpowiedzi. A ja ją wypuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi