Bartesikk Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 witam! Czy są wogóle jakies ryby w tej rzece? Jeśli tak to jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 A czy jesteś pewny, że ta rzeka to łowisko komercyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 mjm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 to może powie ktoś dokładniej gdzie ta rzeka jest , czy tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 mjm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 super rzeczka ale troche zadaleko odemnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Rzeczka to wypływa z Jangrota płynie przez Słomniki i wpada do Wisły jest w niej pstrag potokowy oraz tęczak piekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojk Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 W jednym z numerów wędkarskiego świata jest opisane te łowisko. Według nich występuje tam pstrąg i lipień. Najlepsze przynęty to błystki, gumy i muchy.Numer gazety to 5/2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 Kolego gojk zgadza sie . Znam tę rzeke na wylot .Lipienia są śladowe ilości na odcinku powiedzmy 10 km rzeki , upodobał sobie pewien kawałek rzeki i tam mozna go spotkac , ale tylko na muchę się go zwabi. Pozatym pstrąga jest mase i to powiem grubego nie wspomne już o takim 30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowca Jelczykow Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Rzeczka to wypływa z Jangrota płynie przez Słomniki i wpada do Wisły jest w niej pstrag potokowy oraz tęczak piekny. Przez Slomniki to plynie Szreniawa nie Dlubnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Masz racje łowco Jelczyków , pomyliłem sie !Chodziło mi o Iwanowice a nie Słomniki.Pozdrawiam Łowce Jelczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antex03 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Witam co do grubego pstrąga w Dłubni to jest częściej poniżej zbiornika Zesławice za Baranówką .Wyjąłem tam Potoka na 2,25 kg 56 cm ale w 89 roku. A 30 -stki częściej siadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 antex 03 wzioł bym Cie do Iwanowic czy do Grzegorzowic to byś sie przekonał czy rzeczywiście grubszy pstrąg jest poniżej zbiornika w Zesławicach czy tam gdzie łowie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antex03 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 szczupak ja mówie o okolicy Baranówki to taki siurnik wpada do Dłubni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Aha. No spoko , w takich siurnikach czasem można coś pięknego złowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BusteR Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Szczupak, mozesz polecic mi jakies ciekawe miejsce na dlubni kolo krakowa ?? Planuje sobie skoczyc na dniach i pobawic sie troszke lekkim spiningiem, ale prawie wcale nie znam dlubni i nie wiem gdzie warto jechac. Z gory dzieki za cenne rady ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Szczupak, mozesz polecic mi jakies ciekawe miejsce na dlubni kolo krakowa ?? Planuje sobie skoczyc na dniach i pobawic sie troszke lekkim spiningiem, ale prawie wcale nie znam dlubni i nie wiem gdzie warto jechac. Z gory dzieki za cenne rady ! Szczupak Ci juz nie pomoże bo jest zbanowany na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BusteR Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 aha To Panowie znajacy Dlubnie mozecie wspomoc rada ?? Mam ta rzeke pod nosem a nie wiem gdzie zaczac z nia zabawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Hmm kurde nigdy w życiu tam nie wędkowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Buster, czy Ty nie jesteś skumany z sekcją przyjaciół szreniawy? Tamtejsze chłopaki na pewno znają ciekawe miejscówki również na Dłubni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Na dłubnie każdy narzeka że są tam nieciekawe warunki dla wzrosatu pstrąga i jest to fakt bo jeżdze tam dość często i wyniki raczej mam mizerne. Największa sztuka jaką tam trafiłem miała około 35 cm a rybek powyżej 30 cm miałem tylko trzy sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaplasiwa Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 BusteR i tutaj koledzy mają rację. Nie jesteś skumany z nami, ale serdecznie zapraszamy Cię w nasze szeregi. Czapla Siwa - Przyjaciel Szreniawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Szczupak, mozesz polecic mi jakies ciekawe miejsce na dlubni kolo krakowa ?? Planuje sobie skoczyc na dniach i pobawic sie troszke lekkim spiningiem, ale prawie wcale nie znam dlubni i nie wiem gdzie warto jechac. Z gory dzieki za cenne rady ! Pewnie że moge czemu nie.W okolicy Iwanowic mozna spotkać pięknego pstrąga , nie jest problem spotkac się z 35 cm pstragiem.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KropekG Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Polecam Dłubnie zwłaszcza miejsce od zbiornika zesławice w góre ładne pstrągi choć nie jest ich dużo ale zawsze się coś trafi mniejszego:-))) głównie polecam zakręty zaraz nad zbiornikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KropekG Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Witam kolegów! Jakieś wieści znad wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi