Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • 1 year later...
Napisano

W jednym z numerów wędkarskiego świata jest opisane te łowisko. Według nich występuje tam pstrąg i lipień. Najlepsze przynęty to błystki, gumy i muchy.Numer gazety to 5/2008 :wink:

Napisano

Kolego gojk zgadza sie . Znam tę rzeke na wylot .Lipienia są śladowe ilości na odcinku powiedzmy 10 km rzeki , upodobał sobie pewien kawałek rzeki i tam mozna go spotkac , ale tylko na muchę się go zwabi. Pozatym pstrąga jest mase i to powiem grubego nie wspomne już o takim 30 cm.

• 3 months later...
Napisano

Witam

co do grubego pstrąga w Dłubni to jest częściej poniżej zbiornika Zesławice za Baranówką .Wyjąłem tam Potoka na 2,25 kg 56 cm ale w 89 roku. A 30 -stki częściej siadają.

Napisano

antex 03 wzioł bym Cie do Iwanowic czy do Grzegorzowic to byś sie przekonał czy rzeczywiście grubszy pstrąg jest poniżej zbiornika w Zesławicach czy tam gdzie łowie. Pozdrawiam.

• 1 month later...
Napisano

Szczupak, mozesz polecic mi jakies ciekawe miejsce na dlubni kolo krakowa ?? Planuje sobie skoczyc na dniach i pobawic sie troszke lekkim spiningiem, ale prawie wcale nie znam dlubni i nie wiem gdzie warto jechac.

Z gory dzieki za cenne rady !

Napisano
Szczupak, mozesz polecic mi jakies ciekawe miejsce na dlubni kolo krakowa ?? Planuje sobie skoczyc na dniach i pobawic sie troszke lekkim spiningiem, ale prawie wcale nie znam dlubni i nie wiem gdzie warto jechac.

Szczupak Ci juz nie pomoże bo jest zbanowany na tym forum :)

Napisano

Buster, czy Ty nie jesteś skumany z sekcją przyjaciół szreniawy? Tamtejsze chłopaki na pewno znają ciekawe miejscówki również na Dłubni.

Napisano

Na dłubnie każdy narzeka że są tam nieciekawe warunki dla wzrosatu pstrąga i jest to fakt bo jeżdze tam dość często i wyniki raczej mam mizerne. Największa sztuka jaką tam trafiłem miała około 35 cm a rybek powyżej 30 cm miałem tylko trzy sztuki.

• 9 months later...
Napisano

Pewnie że moge czemu nie.W okolicy Iwanowic mozna spotkać pięknego pstrąga , nie jest problem spotkac się z 35 cm pstragiem.Pozdrowionka.
  • 2 months later...
Napisano

Polecam Dłubnie zwłaszcza miejsce od zbiornika zesławice w góre ładne pstrągi choć nie jest ich dużo ale zawsze się coś trafi mniejszego:-))) głównie polecam zakręty zaraz nad zbiornikiem.