Łukasz Napisano 23 Lutego 2007 Napisano 23 Lutego 2007 Zdecydowanie odradzam,najtańszy model jaxona czyli badziew, badziew i jeszcze raz badziew, lepiej odłożyć parę złotych i kupić coś bardziej sensownego.
węgorz Napisano 23 Lutego 2007 Autor Napisano 23 Lutego 2007 jakie wady posiada ten kij skoro odradzasz zakupu??
węgorz Napisano 23 Lutego 2007 Autor Napisano 23 Lutego 2007 np. moja ojciec lowi wegorze z lodzi na kije o dlugosci 210 cm i c.w. 10-30 g i co sezon jak robi podsumowanie ma na kilkanascie sporych sztuk wiec moze wedka ma troche mniejsze znaczenie a bardziej zylka przypon hak i kolowrotek???
Lary Napisano 23 Lutego 2007 Napisano 23 Lutego 2007 Też odradzałbym kupno tego modelu (generalnie mam bardzo złe zdanie o Jaxonie) widziałem ten model jak pękł przy niewielkim karpiku. Jak poczytasz na forum większość ma złe doświadczenia z tą firmą oczywiście wyboru dokonasz sam. Na twoim miejscu dozbierał bym kasy i kupił coś innego. W moim teleskopie J...xona który nabyłem jako jeden zpierwszych 2lata temu po kilku wypadach ostatnia przelotka ni stąd ni zowad zaczęła sie obracać Przemyśl jeszcze raz te firme.
Łukasz Napisano 23 Lutego 2007 Napisano 23 Lutego 2007 Węgorzu uwierz mi, mam doświadczenia z "lepszymi" czyt. droższymi kijami jaxona i wiem co mówie. Szczytówki pękają w najmniej spodziewanych momentach, jakość wykonania też pozostawia wiele do życzenia(np. przelotki i inne elementy odklejają się po jakimś czasie). Poczytaj dział sprzęt i zobacz opinie innych...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.