wasyl1968 Napisano 22 Stycznia 2019 Share Napisano 22 Stycznia 2019 Mam pytanie , prośbę jeżeli ktoś miałby wolne miejsce z Wrocławia w samochodzie na targi ( dzień obojętny ) i chciałby zabrać trochę lichego na zdrowiu ostatniego czasu😖 wędkarza z Wrocławia czyli mnie 😜 to będę zobowiązany ( oczywiście do paliwa się dokładam) w razie czego kontakt 697616124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2019 W dniu 22.01.2019 o 18:03, wasyl1968 napisał: Mam pytanie , prośbę jeżeli ktoś miałby wolne miejsce z Wrocławia w samochodzie na targi ( dzień obojętny ) i chciałby zabrać trochę lichego na zdrowiu ostatniego czasu😖 wędkarza z Wrocławia czyli mnie 😜 to będę zobowiązany ( oczywiście do paliwa się dokładam) w razie czego kontakt 697616124 Temat nie aktualny , dzięki koledze z forum będę w piątek na targach ( dzięki Booseib ) ktoś w piątek będzie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 Ja będę w sobotę. Jakby ktoś miał ochotę pogadać pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi