Tomek Tomaszewski Napisano 28 Stycznia 2019 Share Napisano 28 Stycznia 2019 Jaką żyłkę polecacie zakupić do tej metody? Macie sprawdzone żyłki które się nie zawijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 28 Stycznia 2019 Share Napisano 28 Stycznia 2019 Ja do tej pory od dwóch sezonów mam na młynku nawiniętą żyłkę Fiume Super Tournament Line Match 0.22 mm i była bardzo dobra do typowego match i wagglera na wodach stojących. Żyłka nie droga bo w granicach 20-25 zł za szpulę 150 m, może by i wytrzymała jeszcze ten sezon ale chcę spróbować czegoś z tej wyższej półki cenowej dla porównania W tym sezonie będę testował żyłkę Preston Reflo max o średnicy 0,22 mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianos Napisano 3 Lutego 2019 Share Napisano 3 Lutego 2019 Polecam żyłkę Mikado Tsubame Match. Przerobiłem już naprawdę sporo żyłek takich jak Maver Smart Stone River, Trabucco XPS Match Sinking i wiele innych których nazw już nie pamięta. Jedyną żyłką która dobrze tonie bez wspomagaczy takich jak różnego rodzaju odtłuszcznie jest właśnie Mikado Tsubame Match. Jedyną jej wadą jest to, że jest nieco przegrubiona (o około 0,02mm), ale cena nie jest zbytnio wygórowana, bo kosztuje bodajże niecałe 15zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 3 Lutego 2019 Share Napisano 3 Lutego 2019 Żeby się nie skręcała musi mieć słabą pamięć. Do tego do metody match powinna tonąć i być gładka aby móc daleko rzucać. JA polecam Japońską żyłkę VDE-Robinson Team Match. Cena też przystępna http://www.lowisko.net/2547,zylka-vde-robinson-team-match-150m-robinson.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi