FullWengjel Napisano 12 Lutego 2019 Napisano 12 Lutego 2019 Witajcie. Deeper ma swój temat na Haczyku a jego tańsze alternatywy z Chin nie. Przymierzam się do zakupu czegoś tańszego od deepera bo ten wygląda fajnie ale cena ponad klocka... trochę zniechęca. Na aliexpresie sporo różnych rozwiązań łącznie z klonem deepera ale podobno porażka tak jak i sonda wi-fi Jaxona. Za to sporo pozytywnych opinii zbierają odmiany Lucky FF i na te skierowałem swoją uwagę. Podoba mi się Lucky FF718LiC bo stosunkowo lekka sonda bezprzewodowa (około 40g) ale też sonda przewodowa o zdecydowanie węższym stożku, co powinno lepiej pokazywać podwodny świat. Ktos używał tego modelu i mógby cos napisać zwłaszcza o działaniu przewodowym - na stronach sklepów nawet długości przewodu nie mogę znaleźć. Cytuj
FullWengjel Napisano 12 Lutego 2019 Autor Napisano 12 Lutego 2019 Znalazłem, że kabel ma 7,8 m. Ktoś korzystał z kabla? Lepsze odczyty? Warto dopłacić 20 dolarów i wziąć z obydwoma rodzajami czujników? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi