pio Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 w perspektywie ma sluzyc glownie do polowow gruntowych ryb drapieznych..dzieki za odpowiedzi i podpowiedzi:)) pozdrawaim wszystkich
tomek1 Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 Moje zdanie znasz I żadnych linków do allegro proszę
pio Napisano 25 Lutego 2007 Autor Napisano 25 Lutego 2007 tak twoje znam:)) i w sumie to mi dales pomysl na ten kij..) za alegro przepraszam..zapomnialem sie:/
Tomaszek Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 pio, z Shimano nie możesz zabłądzić Z serii hyperloop mam dwa kije (feeder do 110g i boat do 300g) i obydwa mają to czego oczekuję od wędki. Dobre wykonanie, niska cena i niezawodne działanie. Tylko nie kupuj na żadnym portalu aukcyjnym! Nie zaoszczędzisz kilkudziesięciu złotych ale za to możesz zaoszczędzić wielu kłopotów Nie ma to jak obejżeć wędkę przed zakupem. I nawet nie chodzi że Cię ktoś oszuka - ale potem wiesz - odsyłanie, oczekiwanie, przesyłanie - kasa wydana - wędki nie ma - frustracja rośnie. A to przecież ma być dobra zabawa i przyjemność
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.