tomek1 Napisano 4 Marca 2007 Napisano 4 Marca 2007 wierz mi że podałem i nie było to związane z karpiami tylko z ABC woblerstwa, i wiem na 100% że kilka zainteresowanych osób odwiedziło ten temat Podobnie jak mój temat o Rybniku Chodziło mi o dokładnie taki zwrot jak pisałem, bo tu qba użył hasła "mam nadzieję że to forum rozwiąże wasze problemy ze spinningiem" ludzie święci nie wiedziałem że ten temat tak sie rozwinie No bo zimno i z nor jeszcze nie powyłazili. Siedzą przed tymi telewizorkami i klepią głupoty po klawiszach
andi64 Napisano 4 Marca 2007 Autor Napisano 4 Marca 2007 Siedzą przed tymi telewizorkami i klepią głupoty po klawiszach tyż prowda i masz ci ślepo kuro ziarnko, następny temat "dlaczego!!!!!ebay"
P Napisano 5 Marca 2007 Napisano 5 Marca 2007 Witam Jaki ciekawy temacik Co do linkow z allegro to wiem ze jest zakaz niemniej jednak mam pewnego rodzaju dylemat w tym wzgledzie Moim zdaniem powinno byc dokladnie tak jak napisal Szogun - temat poswiecony allegro Proste mozna by tam bylo wklejac aukcje i pytac czy warto - czasami ci co kupuja woleli by sie skonsultowac Poza tym mozna by w takim temacie podawac przyklady idiotyzmow ktorych tam nie brakuje Ja czasami kupuje rozne rzeczy na allegro i jeszcze nigdy sie "nie przejechalem" ale jak wszedzie nalezy uwazac Kiedys zakladajac temat "zakupy w sieci" myslalem ze potoczy sie to wlasnie przede wszystkim w strone wytykania allegrowskich bledow (przez jakis czas temat w ta strone dazyl) ale pozniej jakos podupadl Poza tym pewnie na allegro nie kupujecie tylko rzeczy zwiazanych z wedkarstwem wiec czasami w celu poradzenia sie warto by bylo taki temat utworzyc Tyle ode mnie Wiem ze regulamin jest regulaminem niemniej jednak moze warto czasami pomyslec czy wszystko jest aby do konca dobre A teraz za tego posta dostane ostrzezenie albo bana Zartowalem z tym banem
PaNeK Napisano 5 Marca 2007 Napisano 5 Marca 2007 może zamiescic taki odłamik w którym były by tematy względem allegro 1 czy warto 2 idiotyzmy czy cos takiego i w nich by się pisało
jaross Napisano 5 Marca 2007 Napisano 5 Marca 2007 Racja racja ktos by sie o to postaral bo czasem mozna naprawde cos taniego wychaczyc a bardzo sie oplaca a czasem moze ktos sie glupot kosmicznych naczytac i kupic jakis badziew a to juz nie ciekawie potem, a co innego jak ktos poradzi kto ma doswiadczenie
PaNeK Napisano 5 Marca 2007 Napisano 5 Marca 2007 wogle nie do allegro tylko jakaś linkownia gdzie można by było wstawiać linki sklepów itp... i czy warto albo co sądzą ludzie o nowym wynalazku
tomik Napisano 6 Marca 2007 Napisano 6 Marca 2007 Ponegocjować zawsze możemy Mój przeciw argument to zbyt duza zmienność aukcji i ich ograniczenia czasowe. Piszesz post że znalazłeś coś ciekawego lub badziewiastego wklejasz link a za 3 dni aukcja zakończona i nic tam niema. Zagląda do tematu inny uzytkownik i nawet nie ma sie jak wypowiedzieć bo juz nie ma o czym. Co wy na to?
Tomaszek Napisano 6 Marca 2007 Napisano 6 Marca 2007 Argument słuszny, mnie tam brak linków z allegro wcale nie przeszkadza tym nie mniej rozumiem tych co chcieli by się skonsultować. Jestem jednak pewnien że szybko w takim temacie pojawią się reklamy i kryptoreklamy i będzie z tym sporo kopania więc jestem za utrzymaniem takiego zakazu. Jeśli jednak z jakiś przyczyn taki dział czy temat miał by powstać to wystarczy że posty w nim pisane będą zawsze automatycznie ustawiane na wygaśnięcie po jakimś tam czasie i problem znika bo w raz z aukcją zniknie też post.
P Napisano 7 Marca 2007 Napisano 7 Marca 2007 Mysle ze Tomaszek dal sluszna uwage Z automatu jesli mozliwe ustawic waznosc postu na 14 dni i po klopocie Wowczas mysle ze bylby kompromis miedzy zwolennikami allegro i nieallegrowiczami Pozdr
Lesio Napisano 7 Marca 2007 Napisano 7 Marca 2007 Jeżeli allegro mają objąć szczególne regulacje, to mam nadzieje, że nie ominie to także świstaka i ebay'a oraz ewentualnie innych serwisów aukcyjnych, gdzie są limity czasowe na wystawiane przedmioty. Z oddzielnym działem i np. 14-dniowymi postami może być całkiem nieźle.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.