Skocz do zawartości
Dragon

dlaczego nie allegro?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
wierz mi że podałem i nie było to związane z karpiami tylko z ABC woblerstwa, i wiem na 100% że kilka zainteresowanych osób odwiedziło ten temat

Podobnie jak mój temat o Rybniku :wink::mrgreen:

Chodziło mi o dokładnie taki zwrot jak pisałem, bo tu qba użył hasła "mam nadzieję że to forum rozwiąże wasze problemy ze spinningiem" :lol:

ludzie święci nie wiedziałem że ten temat tak sie rozwinie

No bo zimno i z nor jeszcze nie powyłazili. Siedzą przed tymi telewizorkami i klepią głupoty po klawiszach :twisted::mrgreen::lol::lol::lol:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Siedzą przed tymi telewizorkami i klepią głupoty po klawiszach

tyż prowda i masz ci ślepo kuro ziarnko, następny temat "dlaczego!!!!!ebay" :mrgreen::grin:

Napisano

Witam

Jaki ciekawy temacik :lol:

Co do linkow z allegro to wiem ze jest zakaz niemniej jednak mam pewnego rodzaju dylemat w tym wzgledzie :twisted:

Moim zdaniem powinno byc dokladnie tak jak napisal Szogun - temat poswiecony allegro

Proste mozna by tam bylo wklejac aukcje i pytac czy warto - czasami ci co kupuja woleli by sie skonsultowac

Poza tym mozna by w takim temacie podawac przyklady idiotyzmow ktorych tam nie brakuje :lol:

Ja czasami kupuje rozne rzeczy na allegro i jeszcze nigdy sie "nie przejechalem" ale jak wszedzie nalezy uwazac

Kiedys zakladajac temat "zakupy w sieci" myslalem ze potoczy sie to wlasnie przede wszystkim w strone wytykania allegrowskich bledow (przez jakis czas temat w ta strone dazyl) ale pozniej jakos podupadl

Poza tym pewnie na allegro nie kupujecie tylko rzeczy zwiazanych z wedkarstwem :lol: wiec czasami w celu poradzenia sie warto by bylo taki temat utworzyc

Tyle ode mnie

Wiem ze regulamin jest regulaminem niemniej jednak moze warto czasami pomyslec czy wszystko jest aby do konca dobre :cool:

A teraz za tego posta dostane ostrzezenie albo bana :wink::lol:

Zartowalem z tym banem :lol:

Napisano

może zamiescic taki odłamik w którym były by tematy względem allegro 1 czy warto 2 idiotyzmy czy cos takiego i w nich by się pisało

Napisano

Racja racja ktos by sie o to postaral :mrgreen: bo czasem mozna naprawde cos taniego wychaczyc a bardzo sie oplaca a czasem moze ktos sie glupot kosmicznych naczytac i kupic jakis badziew a to juz nie ciekawie potem, a co innego jak ktos poradzi kto ma doswiadczenie :wink:

Napisano

wogle nie do allegro tylko jakaś linkownia gdzie można by było wstawiać linki sklepów itp... i czy warto albo co sądzą ludzie o nowym wynalazku :oops:

Napisano

Ponegocjować zawsze możemy :cool: Mój przeciw argument to zbyt duza zmienność aukcji i ich ograniczenia czasowe.

Piszesz post że znalazłeś coś ciekawego lub badziewiastego wklejasz link a za 3 dni aukcja zakończona i nic tam niema. Zagląda do tematu inny uzytkownik i nawet nie ma sie jak wypowiedzieć bo juz nie ma o czym.

Co wy na to?

Napisano

Argument słuszny, mnie tam brak linków z allegro wcale nie przeszkadza tym nie mniej rozumiem tych co chcieli by się skonsultować. Jestem jednak pewnien że szybko w takim temacie pojawią się reklamy i kryptoreklamy i będzie z tym sporo kopania więc jestem za utrzymaniem takiego zakazu.

Jeśli jednak z jakiś przyczyn taki dział czy temat miał by powstać to wystarczy że posty w nim pisane będą zawsze automatycznie ustawiane na wygaśnięcie po jakimś tam czasie i problem znika bo w raz z aukcją zniknie też post.

Napisano

Mysle ze Tomaszek dal sluszna uwage :cool:

Z automatu jesli mozliwe ustawic waznosc postu na 14 dni i po klopocie

Wowczas mysle ze bylby kompromis miedzy zwolennikami allegro i nieallegrowiczami :lol:

Pozdr

Napisano

Jeżeli allegro mają objąć szczególne regulacje, to mam nadzieje, że nie ominie to także świstaka i ebay'a oraz ewentualnie innych serwisów aukcyjnych, gdzie są limity czasowe na wystawiane przedmioty. Z oddzielnym działem i np. 14-dniowymi postami może być całkiem nieźle.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.