Gość Grisha Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 macie jakieś świeże info znad Pilicy ? coś się dzieje nad wodą w ten upał bo z tego co się orientuję stan wody idealny do wędkowanie
brewonz Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 Bylem w sobote w Michalowie woda bardzo duza brak spadkow rynny przepastne woda ostro tnie. Spadki chyba zasypane takze ciezko bylo znalezc wode. Lowilem przy brzegu na spowolnieniu nurtu wyniki kiepski ukleja sciele sie gesto pozre nawet 3 biale na raz. Pare krapi i nawet ladnych ploci ale nic konkretnego z czym mozna by powalczyc.
kamilo Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 Witam jutro prawdopodobnie będę nad to rzeką ,mam pytanie jak wygląda odcinek przyujściowy tzn czy dno jest zróżnicowane kamienie ,dno mulaste czy rzeka na tym odcinku meandruje czy raczej przypomina kanał.Z góry dzięki pozdrawiam
brewonz Napisano 29 Kwietnia 2011 Napisano 29 Kwietnia 2011 Byl ktos juz w tym sezonie? Da rade polowic ?
kamilo Napisano 29 Kwietnia 2011 Napisano 29 Kwietnia 2011 byłem woda ok ryby też były głównie jazie w przedziale 30- 35cm złowiłem koło 10 rybek a drugie tyle spadło ,było też kilka okoni i nieduży zębaty ,można próbować łowiłem na spining
brewonz Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Dzięki za informacje. Ja bylem wczoraj zlowilem trzy płoteczki a potem zaczęła sie snieżyca. Nad wodą panuje pogląd, iż cała ryba jest teraz na tarle. Może sprawdzę to w następny łikend.
wernicjusz Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 A czy słyszał ktoś o Brześciach? Podobno jakieś stare koryto?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.