Skocz do zawartości
Dragon

Czy ktos łowił na PILICY?

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grisha
Napisano

macie jakieś świeże info znad Pilicy ? coś się dzieje nad wodą w ten upał bo z tego co się orientuję stan wody idealny do wędkowanie :mrgreen:

• 1 month later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Bylem w sobote w Michalowie woda bardzo duza brak spadkow rynny przepastne woda ostro tnie. Spadki chyba zasypane takze ciezko bylo znalezc wode. Lowilem przy brzegu na spowolnieniu nurtu wyniki kiepski ukleja sciele sie gesto pozre nawet 3 biale na raz. Pare krapi i nawet ladnych ploci ale nic konkretnego z czym mozna by powalczyc.

• 7 months later...
Napisano

Witam jutro prawdopodobnie będę nad to rzeką ,mam pytanie jak wygląda odcinek przyujściowy tzn czy dno jest zróżnicowane kamienie ,dno mulaste czy rzeka na tym odcinku meandruje czy raczej przypomina kanał.Z góry dzięki pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

byłem woda ok ryby też były głównie jazie w przedziale 30- 35cm złowiłem koło 10 rybek a drugie tyle spadło ,było też kilka okoni i nieduży zębaty ,można próbować łowiłem na spining

Napisano

Dzięki za informacje.

Ja bylem wczoraj zlowilem trzy płoteczki a potem zaczęła sie snieżyca. Nad wodą panuje pogląd, iż cała ryba jest teraz na tarle. Może sprawdzę to w następny łikend.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.