stu6-60 Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Na niedzielnym spacerze malzonka szukala wiosennych "atrakcji" na ziemi a ja nad woda Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Radek na takie widoki to my niestety musimy jeszcze trochę poczekać. Aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 7 Marca 2008 Autor Share Napisano 7 Marca 2008 przed chwilą wrzask z łazienki: tatoooooo pająąąąąąąk oj idzie wiosna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 12 Marca 2008 Autor Share Napisano 12 Marca 2008 Własnie nade mną przechodzi burza z piorunami i mocno lejącym deszczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 12 Marca 2008 Autor Share Napisano 12 Marca 2008 i gradobicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 U mnie ostatnie dni ładnie - 10-15 stopni Dziś z rana tylko pokropiło troszeczkę - jak tak dalej pójdzie, to zielono będzie wcześniej niż myślałem I przekonałem się, żeby nie kierować się pogodą z TVP1, bo mówili o 6-9 stopniach a np. dziś 12 W weekend mówią o 5-6 stopniach to spodziewam się 7-9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 12 Marca 2008 Autor Share Napisano 12 Marca 2008 u mnie przedwczoraj 17 było a zapowiadali max 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Oj przedwczoraj tak - pięknie było U mnie też było coś koło tego i czyste słońce Tak by mogło już być do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 No kochani u mnie równe 12 stopni, niestety temperatura odczuwalna odbiega od tej, którą wskazuje termometr - wszystko przez wstrętne wietrzysko Co do wiosny, u nas zawitała obdarowując już licznie drzewa zielonymi pąkami Póki co co dzisiejszy dzień wygląda następująco: wieje, leje, wieje, rozchmurzenie i świeci słońce, potem z powrotem zachmurzenie i deszcz, no i wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Póki co co dzisiejszy dzień wygląda następująco: wieje, leje, wieje, rozchmurzenie i świeci słońce, potem z powrotem zachmurzenie i deszcz, no i wieje Jak w garncu U mnie także znów zaczęło siąpić, ale mam nadzieję, że te temperatury 5-6 stopni już odeszły na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 12 Marca 2008 Autor Share Napisano 12 Marca 2008 Co do wiosny, u nas zawitała obdarowując już licznie drzewa zielonymi pąkami u nas, też, u nas też Ale zdjęć pąków nie mam Bo dzisiaj zostałam przeciągnięta po okolicznych lasach w poszukiwaniu bunkra Regelbau 112A Ale zdjęć mam kupę, i było faaaajnie U nas się teraz przejaśniło, jest słoneczko Zachodzi już ale trochę przyświeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 trini, nie żałuj, u mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 u nas, też, u nas też Ale zdjęć pąków nie mam No to na co czekasz U nas się teraz przejaśniło, jest słoneczko Zachodzi już ale trochę przyświeca U mnie już się schowało za jedną z większych gór, które mam za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 12 Marca 2008 Autor Share Napisano 12 Marca 2008 trini, nie żałuj, u mnie to samo a to spoko w takim razie nie robie, każdy sobie sam obejrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 13 Marca 2008 Share Napisano 13 Marca 2008 Oj, idzie wiosna, idzie . U mnie ostatnio pogoda bardzo "wiosenna", temperatury ok. 2-8*C, w nocy przymrozki, pochmurno, "damski wiatr" i dziś jak by było tego wszystkiego mało - popruszyło (i to konkretnie ) śniegiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 W końcu sprawdziłem pogodę długoterminową - od weekendu temperatura w moich okolicach nie zejdzie już poniżej 11 stopni http://www.twojapogoda.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 U mnie nawaliło śniegu no i zimno -1 do 3*c http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=bielsko-Bia%B3a na szczęście w najbliższych dniach ma być ocieplenie,aale i tak na rybki jeszcze zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 na szczęście w najbliższych dniach ma być ocieplenie,aale i tak na rybki jeszcze zimno No co Ty W następnym tygodniu ciepluteńko A za dwa tygodnie jeszcze lepiej. Chyba przyszedł ten czas na który czekałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacfar Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Wszystkim , którzy mieszkają w centrum (szczegółowa pogoda tylko dla Wawki ) ,proponuję ściągnąć weather toolbar do przeglądarek ie7 i mf (pod operę niet) ze strony http://www.weather.com/services/downloads/?from=footer . Wygodny sofcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Jeżeli pogoda ktorą podał Maciek się sprawdzi to od przyszlego tygodnia biorę się za "poważne łowienie" Ale dzisiejsza pogoda jest co najmniej dziwna Raz pada śnieg wielkosci dwuzłotówki a za minutę świeci słońce i jest bardzo ciepło. Ale od przyszłego tygodnia zakładamy okulary przeciwsłoneczne i nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 na szczęście w najbliższych dniach ma być ocieplenie,aale i tak na rybki jeszcze zimno No co Ty W następnym tygodniu ciepluteńko A za dwa tygodnie jeszcze lepiej. Chyba przyszedł ten czas na który czekałem... U mnie póki śnieg leży na pobliskich górach to o rybach można pomarzyć.Jakieś płoteczki i inna drobnica to bierze ale na coś większego to zimna woda jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 ale na coś większego to zimna woda jeszcze jest. E... te parę dni zleci szybko Za 2-3 tygodnie temp. wody znacznie skoczy przy podawanych temperaturach - oczywiście chodzi o płytszą wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 http://meteo.icm.edu.pl/ polecam tą stronkę z pogodą, trzeba się przyzwyczaić do odczytu i jest tylko na 48 h (no może ciut więcej) ale za to dokładna i sprawdza się 99% i co do godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 jest tylko na 48 h Ja na tej pogodzie zawsze sprawdzam wieczorem przed wyjazdem i rano w dzien wyjazdu pogode, i jeszcze nigdy mnie nie zawiodła, wszystko jest tak jak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 faktycznie stronka warta polecenia jeśli tam zamieszczona prognoza się sprawdzi to w niedziele się wybiorę... na ryby a wiosna chyba blisko bo japońce w moim oczku już sie biją o robale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi