hexman Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 japońce w moim oczku już sie biją o robale Dobra wiadomość Ja już jutro się wybieram bo ma być już ponad 10'C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Co za traf ze "wiosna" przychodzi zawsze w weekend .Wiatr 50-60 km/h,temp 3C a do tego popaduje "cos" takiego 'Idzie wiosna..... Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 No widzę, że nie tylko w Irlandii wali gradem Swoją drogą zaliczyłam gradobicie na własnej skórze będąc na rybach, ździebko się zdziwiłam No i przyjemność też średnia Tak więc i do mnie wiosna idzie, ale coś powolnymi krokami, no chyba, że zabłądziła bidulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Tak więc i do mnie wiosna idzie, ale coś powolnymi krokami, no chyba, że zabłądziła bidulka Te kaprysy idzie jeszcze przetrzymac ale najnowsza prognoza na lato "powala" .A swoja droga to gdzie sa ci przepowiadacze,ktorzy raczyli Nas optymistyczna wersja letniej pogody .Trzeba bylo czekac do Kwietnia aby zauwazyc ze w tym roku La Ninho bedzie bardziej aktywny niz zwykle co przyniesie chlodne i bardzo deszczowe lato na polnocnej polkuli .Szkoda gadac . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Tak więc i do mnie wiosna idzie, ale coś powolnymi krokami, no chyba, że zabłądziła bidulka Te kaprysy idzie jeszcze przetrzymac ale najnowsza prognoza na lato "powala" Dokładnie, kaprysy pogodowe jeszcze można jakoś przetrzymać jeżeli chodzi o marzec i kwiecień, aczkolwiek trzy lata temu w Święta Wielkanocne w krótkim rękawku chodziłam i ja i mój brzdąc a same Święta wypadały jakoś pod koniec marca. A swoja droga to gdzie sa ci przepowiadacze,ktorzy raczyli Nas optymistyczna wersja letniej pogody Mi się wydaje, że ich "wywiało" O tych frontach to dziś miałam mały wykład, faktycznie przepowiednie na lato mało perspektywiczne, zobaczymy co z tego wyjdzie, oby synoptycy się mylili... Szkoda gadac Masz rację, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 oby synoptycy się mylili... W kraju NAPEWNO w ktoryms z letnich miesiecy trfi sie upalny tydzien a tutaj jesli lato bedzie takie jak poprzednie(a moze gorsze ) to aby sie wygrzac na sloneczku trzeba bedzie znow leciec na "psie wyspy" .Nic smiesznego . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 W kraju NAPEWNO w ktoryms z letnich miesiecy trfi sie upalny tydzien No szczerze mówiąc liczę na coś więcej niż tydzień tutaj jesli lato bedzie takie jak poprzednie(a moze gorsze ) to aby sie wygrzac na sloneczku trzeba bedzie znow leciec na "psie wyspy" .Nic smiesznego No ja dziękuję za taki klimat, faktycznie nic śmiesznego. No ale pogoda teraz płata figle, może i tam trafi sie jakiś w miarę słoneczny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 trzeba bedzie znow leciec na "psie wyspy" masz jakieś zdjęcia z Azorów? dzisiaj u mnie pięknie, zaraz spadam na Narew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 masz jakieś zdjęcia z Azorów? Hm...niestety nie mam poniewaz "psie wyspy" to.... wyspy Kanaryjskie . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 "psie wyspy" to.... wyspy Kanaryjskie hmm... to czemu psie? kanarki to ptaki chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 hmm... to czemu psie? kanarki to ptaki chyba Podobno wyspy zawdzieczaja sw nazwe od faktu iz Hiszpanie napotkali na nich stada zdziczalych psow(zdaje sie ze Kolumb mial postoj na jednej z wysp), pies po lacinie to "Canis".Co ciekawe to podobno nazwa ptaka pochodzi od wysp a nie odwrotnie .A na marginesie to "wielka lipa" i gdyby nie pogoda i cena pobytu to mozna sobie darowac 'okrzyczane" wysepki . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Czas odświeżyć temat Za oknem pogoda typowo wiosenna, słoneczko grzeje, ptaszki ćwierkają i w wędkarskich zaczyna brakować robali Też Was nosi już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Też Was nosi już Mnie tak Co chwilę sprawdzam sprzęt i myślę czy wszystko już mam na rozpoczęcie sezonu. Jak pogoda się będzie utrzymywać to w następny weekend może jakiś wypadzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Też Was nosi już no ba . Trzeba w końcu zobaczyć jakie warunki na Wisełce. Byc może w przyszły weekend pierwszy wypad ze spławikiem w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Trzeba w końcu zobaczyć jakie warunki na Wisełce. Wysoka woda. Jeszcze w korycie, ale ledwo, ledwo. Byc może w przyszły weekend pierwszy wypad ze spławikiem w tym sezonie Za tydzień może się już nie mieścić w korycie przy tych roztopach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 U mnie i na kanale i na zegrzu jeszcze lód... cienki bo cienki, ale połowić się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 U mnie i na kanale i na zegrzu jeszcze lód... cienki bo cienki, ale połowić się nie da... We wtorek i środę widziałem od strony Zegrza Płn. w zatoczkach siedzieli desperaci na lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 ja przynajmniej jeszcze z tydzien posiedze na chorobowym co mi na zdrowie pewnie wyjdzie i w przyszly poniedzialek juz lodu nie bedzie a i dosc cieplo powinno byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 A ja planuję już urlop na trzeci tydzień marca - dziewczyna wyjeżdża na całe 4 dni, ale się nałowię, ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 dziewczyna wyjeżdża na całe 4 dni No tak baba z domu a blachy latają że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 U mnie i na kanale i na zegrzu jeszcze lód... cienki bo cienki, ale połowić się nie da... We wtorek i środę widziałem od strony Zegrza Płn. w zatoczkach siedzieli desperaci na lodzie Ze Szczecina Zegrze widać? A poważnie - wiem, siedzą jeszcze i bojery po lodzie zasuwają. Ciekawe, że nie mają żadnych skrupułów, bo na czaszy zbiornika do końca marca nie wolno wędkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Widać z samochodu jak mostem się jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maver. Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Niestety wiosna nie bardzo chce przyjść , było już tak ładnie i znów zaczyna ostro padać śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Niestety wiosna nie bardzo chce przyjść , było już tak ładnie i znów zaczyna ostro padać śniegTo mam dobre wieści ,idzie ,idzie wiosna nam ,a na dowód kilka fotek mam .W poszukiwaniu Wiosny Jeszcze nie dawno pływały po Odrze takie kry Już ostatnie na brzegu leżą zimy łzy Ale wiosnę czuć wokoło ,pierwsze listki pierwsze kwiatki Woda płynie szybko ,szybko ,coby nową wiosną dala nam . Ps- Dudi czy teraz rozumiesz dlaczego zrezygnowałem z tego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 maniek, Twoje miasto leży tak jak Szczecin w jakiejś ciepłej enklawie bo jak wszędzie zimno jest to u nas jakoś pogoda tak nie doskwiera Wiosna nadciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi