marewel Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Tomik masz transport z chelma,jak tak to się pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 dwudniowy wypad i przekimać się z soboty na niedziele2mam domek nad samym Bugiem jakieś 8 km od Sobiboru- na wysokości Zbereża- może by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 16 Września 2011 Autor Share Napisano 16 Września 2011 Tomik masz transport z chelma,jak tak to się pisze. Tak, nie ma problemu. Niemniej ja będę tylko przez jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Póki co to może datę ustalimy ??? Teraz mam pracować 24 , ale jeśli byście chcieli ten dzień akurat to postarałbym się zamienić. Grafiku na październik jeszcze nie mam i wolałbym wcześniej znać datę , żeby innym nie mieszać w pracy. A co do samego spotkania to ja też tylko na jeden dzień bym się pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Tak, nie ma problemu.Niemniej ja będę tylko przez jeden dzień Wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 17 Września 2011 Autor Share Napisano 17 Września 2011 No to proponuję nie czekać i póki pogoda jeszcze sprzyja spotkać się za tydzień w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 22 Września 2011 Autor Share Napisano 22 Września 2011 To gdzie dokładnie i o której się spotykamy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 Ja rezygnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 22 Września 2011 Autor Share Napisano 22 Września 2011 Szkoda, liczyłem na Twój udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 Termin ustalony? Widze jeden mięczak zrezygnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Chłopaki, dajcie znać gdzie i kiedy to choć na chwile do Was podskoczę, bo mam niedaleko, albo jakiś kom. na pw. to się zdzwonimy już nad rzeką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Marewel gdyby Cie nie było z chęcią bym przyjechał ale tak podziękuje. Powędkuje w weekend w dobrym towarzystwie, oczywiście chodzi tu tylko o Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 No wielka szkoda byś pokazał czego cie kolakowscy nauczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 No ale ty mistrzu będziesz a więc wielkie ryby będą łowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Co tu taka pustynia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi