korkir Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Jak wyjdziecie z centrum to te wieprze opanują wszystko Nie godzi się wieprzków tak obrażać i przyrównywać do tych troglodytów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 korkir, ale nie można też ich bić bo paradoksalnie prawo jest po ich stronie Nie zostaje nic innego jak dzwonić do PSR, SSR, Policji i Straży Miejskiej. Szczególnie tych ostatnich chciałbym zobaczyć w akcji, komandosi z bożej łaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 ale nie można też ich bić bo paradoksalnie prawo jest po ich stronie Dodaj do tego że później nie daj boże będziesz sam łowił i Cię poznają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkir Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 korkir, ale nie można też ich bić bo paradoksalnie prawo jest po ich stronie Czyżbyśmy się mijali myślami? Chodziło mi o to,że nazywanie tych łobuzów wieprzami obraża poczciwe wieprzki... Jeśli chodzi zaś o działania PSR lub SSR to nie jest to takie proste. Mam pewne doświadczenie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Odnośnie policji, nie sądze żeby policjanci mieli odpowiednią wiedze, aby karać kłusoli. Byłem świadekiem sytuacji jak podjechali do szarpiących koło Barki, sprawdzili karty i pojechali dalej. Kosiarze nawet na chwile nie przerwali szarpania, kiedy to panowie w niebieskich mundurach sprawdzali karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 korkir, nie mijamy się i rozumiem co napisałeś No cóż policjanci nie muszą się znać na tym bo to nie ich zakres ale na takie wypady z policjantami to jakaś gwiazda z PSR lub SSR to by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 na takie wypady z policjantami to jakaś gwiazda z PSR lub SSR to by się przydała. Hihi skąd ja to znam, ale żeby od razu gwiazda Tak jeszcze w temacie Policji... u mnie na szczęście wielu funkcjonariuszy jest "obcykanych" dobrze w temacie, ponieważ sami wędkują, ale również aktywnie uczestniczą w sporcie wędkarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 madi, gwiazda w sensie takim że czasami poza czajeniem się po chaszczach i twierdzeniem że "naszej pracy nie widać ale robimy to co do nas należy" trzeba wyjść do ludzi i pokazać że tutaj też jesteśmy i pilnujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 Nie no kumam sens Twej wypowiedzi, ale ta "gwiazda" mnie rozwaliła trzeba wyjść do ludzi i pokazać że tutaj też jesteśmy i pilnujemy. Amen. Taka polityka panuje w moich stronach Dlatego też nieraz spotykam się ze zjawiskiem pilnowania wędkarza przez wędkarza, bo wiedzą, że lada chwila może być "nalot", często nawet jakiś śmieciarz zbiera ostre OPR od kilku łowiących po sąsiedzku, baa co jeszcze kilka razy spotkałam się z sytuacją gdzie jeden długopis obszedł kilka stanowisk celem oczywiście uzupełnienia formalności obowiązkowych przed przystąpieniem do wędkowania. Z drugiego brzegu fajnie to wygląda, zwłaszcza, że woda pięknie wszystko niesie. Koniec OFF'a, Panowie jak to w "Umawialni" - umawiajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 kto leci na rybki w sobotę dołączę się chętnie a jak ciekawe miejsce to wezmę ponton z silnikiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 W temacie o regalicy poruszony był temat wspólnego wypadu na łowisko. Ja jestem jak najbardziej ZA z tym ,że pewno jak większości pasują mi tylko weekendy. Panowie myślimy coś w tym kierunku ? Co do miejsca to cegła czy jakieś inne miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Jako że artone zawiódł mnie to w sobotę gdzieś skoczę na Cegłę albo w okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Planuje ktoś na jutro jakiś spinningowy wypadzik w Szczecinie lub okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 lece na łubnicę na ponton kto leci ? jak co na priv lece ok 7 00 z osiedla kijewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Jako że artone zawiódł mnie to w sobotę gdzieś skoczę na Cegłę albo w okolice no niestety nie dam rady w ten week Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Tak trochę offtop. Mam pytanie czy ktoś ma pożyczyć/sprzedać mały silniczek (do 6km) może być nawet od kosiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 hej szczecinianom ktoś się może wybiera 11 listopada na szczupaka albo na sandacza może by tak się wybrać na kilka jednostek pływających ?? jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 panowie może jakiś wspólny wyjazd na ryby w sobotę ? może nawet poza szczecin żeby nie oglądać lubuskich śmieciarzy i szczecińskich szarpaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Ja odpadam bo mam imprezę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 ja tez mam ale popołudniu wiec od rana do 15/16, a potem hulaj dusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Jeżeli poza Szczecin to ja się piszę, oczywiście jak ktoś łaskawie przygarnie mnie bo aktualnie poruszam się komunikacją miejską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 ja tez wstępnie bym się pisał tylko jeszcze nie wiem czy uda mi się skołować autko. Wojciech a o czymś konkretnym myślałeś? Z tymi śmieciarzami przeginacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Z tymi śmieciarzami przeginacie Śmieci to pół biedy, to tylko wygląda nieestetycznie a da się to posprzątać. Gorsze jest to że wszystko dostaje w łeb i do wora i tu niestety niewiele możemy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 ja tez wstępnie bym się pisał tylko jeszcze nie wiem czy uda mi się skołować autko. Wojciech a o czymś konkretnym myślałeś? Z tymi śmieciarzami przeginacie ja właśnie tez nie mam środka lokomocji a co do wyprawy to nie myślałem nic najlepiej jakby gdzieś gdzie jest cicho ;] z metod to spinn lub ewentualnie gruncik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 rafaloo, Wojciech zawsze macie autobusy "pod ręką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi