Deuuu Napisano 9 Lutego 2011 Napisano 9 Lutego 2011 Jeżeli jest ktoś chętny na sobotni wypad nad Inę w okolice Stargardu PW jak coś miejsce się w aucie znajdzie. Cytuj
fx Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 Coś cicho na umawialni. Ktoś chętny pochodzić za boleniem w tygodniu po 17:00? Cytuj
damianeq94 Napisano 31 Lipca 2011 Napisano 31 Lipca 2011 Kto jest chętny pochodzić za szczupakiem lub boleniem? Niestety(a może i stety) dopiero po 23 sierpnia Cytuj
kocur Napisano 15 Lutego 2012 Napisano 15 Lutego 2012 Kilku dni roboczych potrzebowalem, zeby przerobic watek o Regalicy, ale sie udalo. Fakt, konkretna kopalnia wiedzy sie stworzyla.Ostatnie konkretne pytanie. Jak pusci lod to bedzie opcja zabrac sie z wami tzn. z Toba Kocur i z Artone, bo widze, ze czesto razem urzedujecie na jakis wypad, obojetnie czy dzienny czy nocny? Czytanie czytaniem, ale warto byloby popodgladac mentorow w akcji. Pozdrawiam. Nie widzę najmniejszego problemu. W sumie jest na Regalicy kilka miejsc na spokojne posiedzenie oraz opowieści z mchu i paproci. Na wiosnę jak się unormuje sytuacja nad wodą można jak najbardziej skoczyć i posiedzieć. Co do mentorów to bez przesady. 2 gamonie z zanętą i kawą Myślę że nawet okolice mostu w Podjuchach mogą być całkiem niezłym miejscem. Cytuj
Gość FALUBAZ_ZG Napisano 15 Lutego 2012 Napisano 15 Lutego 2012 no i git w sumie juz by mogl lod zaczac topniec. 2 gamonie z zanętą i kawą Kawa na rybach rano = sranie po krzakach. Kiedys jak wstalem i pierdyklem kawe nad jeziorem... albo niewazne. Pozdrawiam. Cytuj
Supersobi Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Witam Jak dawno mnie tu już nie było... szok - ale sentyment do forum jest:) Odświeżam temat - cisza w tej umawialni niesamowita.. Nic sie nie dzieje, czemuż? W następny weekend, 10go lub 11go maja zamierzam sie wybrać na łódkę, spędzić wędkarsko czas na wodzie i poszukać Boleni i kleni na Oderce prawdopodobnie w okolicach Bielinka. 1go maja na rozpoczęcie sezonu plywaliśmy z artechem w tym rejonie i całkiem sporo rybek złowiliśmy,choć początkowo silnik mi szwankował i musiałem sie z nim nieźle naszarpać Mam wolne miejsce na pokładzie i chętnie bym kogoś zabrał na rybki. Planuję wyprawę całodniową także nałowić sie można będzie do syta:) Oczywiście tylko spinning i C&R. Zainteresowanych zachęcam do kontaktu na priv. Cytuj
tomek1 Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Jak dawno mnie tu już nie było... szok - ale sentyment do forum jest:)Odświeżam temat - cisza w tej umawialni niesamowita.. Nic sie nie dzieje, czemuż? Bo dawno Cię nie było Witaj. Cytuj
konfucjusz Napisano 13 Sierpnia 2014 Napisano 13 Sierpnia 2014 Planuje wypad na nockę na cegielinkę z 22.08 na 23.08 lub 23.08 na 24.08, ja łowię na DS, ktoś się pisze? (wiek minimum 20 lat) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi