Wojciech Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 no ba pojedziem PKSem na ryby ;D do luku bagażowego łódka tez się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkir Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Jakiś konkretny kierunek Panowie? Może się skuszę i transport będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Pawle kierunek dowolny ja tam jestem otwarty na propozycje, może słyszałeś o jakimś fajnym i rybnym łowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkir Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 No niestety... Pojutrze wracam do kraju po dłuższej nieobecności więc jeśli chodzi o miejsca... Ale może podpytam tu i ówdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 coś ucichło to może ja odświeżę ktoś chętny na jakieś rybki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Ja chętny, tylko gdzie i o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 ja może również się skusze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Jeżeli ktoś jest chętny to można wypożyczyć w Siadle łódeczkę, pomachać trochę wiosełkami i pomachać za szczupakiem albo sandaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 pomysł dobry a gdzie to siadło i jak tam dojedziemy ? ustalcie coś konkretnie bo ja narazie wychodzę na miasto i jak wrócę w miarę dobrym stanie to najwyżej wieczorem dołączę do wyprawy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Najłatwiej dostać się samochodem Koło Auchan'a jedziesz na Ustowo, Kurowo i później już masz Siadło. Jeżeli chodzi o łódkę to 7zł/godzinę. Tylko że ogólnie mało przyjazna okolica, od cholery szarpiących tubylców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Witam! Czy ma ktos ochotę wybrać się nad jakąś wodę (regalica, parnica, głębokie itp) Cel spinning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Ja ewentualnie mogę jutro pisz tylko gdzie i o której a się zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Jutro też będę miał wolny czas więc jakby co to zostawcie info tutaj a w miarę możliwości dotrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Myślałem o godzinach rannych, bądź popołudniowych. Z pomostów ostatnio strasznie narwalem gum więc może z betonu przy gdańskiej? O której wam pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 ja jestem dostępny od samego rana do powiedzmy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Ja też jutro rano chcę wyskoczyć ze spinningiem. Planowałem Głębokie, no ale w takim razie może dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 No to ustalajmy konkrety panowie Miejsce: Myślicie, że na tym betonie przy moście pionierów będzie ok? Godzina: fajnie by było około 7-8 ale nie wiem czy wstanę No pogromcy sandacza mówcie gdzie i o której najlepiej się ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Miejsce: Myślicie, że na tym betonie przy moście pionierów będzie ok? tzn. betonka na Cegielince ? Wątpię że o 7-8 będzie miejsce. Ostatnio jak z baletów wracałem to po 4 już miejsca nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 fakt zapomniałem jutro niedziela ;/ to co pomosty czy może macie inne pomosty parnica itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Na pomostach nie miałem nigdy za ciekawych efektów z drapieżnikiem. Myślę że można spróbować na parnicy z sandaczem, z tego co wiem tam jak przyładuje to już coś konkretnego chyba że ktoś ma inny i to ciekawszy pomysł. Ugadujta się chłopy a ja wieczorem wrócę i potwierdzę swoją obecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 siema ja wyskoczył bym na jakieś nocne łowy ze spinem tzn już po 16 jest ciemno wiec może pod PKP albo na cegielinke bo nigdy tam nie bylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 mogą być i nocne łowy wychodzę na miasto, a jak ktoś będzie miał ochotę się sprecyzować i podać dokładnie datę i godzinę to sie z chęcią podłączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Jeśli wybieracie się na Parnice weźcie ciężki kaliber, 4 dni temu woda okrutnie ciągneła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 dobra to jak coś gdzieś o którejś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 No to może jeżeli zaczniemy się umawiać z kilkudniowym wyprzedzeniem coś z tego wyjdzie, więc ktoś ma jakiś pomysł na weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi