Deuuu Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Jeżeli jest ktoś chętny na sobotni wypad nad Inę w okolice Stargardu PW jak coś miejsce się w aucie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 ktoś może się wybiera pomachać jutro rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fx Napisano 11 Czerwca 2011 Share Napisano 11 Czerwca 2011 Coś cicho na umawialni. Ktoś chętny pochodzić za boleniem w tygodniu po 17:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianeq94 Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Kto jest chętny pochodzić za szczupakiem lub boleniem? Niestety(a może i stety) dopiero po 23 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Kilku dni roboczych potrzebowalem, zeby przerobic watek o Regalicy, ale sie udalo. Fakt, konkretna kopalnia wiedzy sie stworzyla.Ostatnie konkretne pytanie. Jak pusci lod to bedzie opcja zabrac sie z wami tzn. z Toba Kocur i z Artone, bo widze, ze czesto razem urzedujecie na jakis wypad, obojetnie czy dzienny czy nocny? Czytanie czytaniem, ale warto byloby popodgladac mentorow w akcji. Pozdrawiam. Nie widzę najmniejszego problemu. W sumie jest na Regalicy kilka miejsc na spokojne posiedzenie oraz opowieści z mchu i paproci. Na wiosnę jak się unormuje sytuacja nad wodą można jak najbardziej skoczyć i posiedzieć. Co do mentorów to bez przesady. 2 gamonie z zanętą i kawą Myślę że nawet okolice mostu w Podjuchach mogą być całkiem niezłym miejscem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FALUBAZ_ZG Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 no i git w sumie juz by mogl lod zaczac topniec. 2 gamonie z zanętą i kawą Kawa na rybach rano = sranie po krzakach. Kiedys jak wstalem i pierdyklem kawe nad jeziorem... albo niewazne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Witam Jak dawno mnie tu już nie było... szok - ale sentyment do forum jest:) Odświeżam temat - cisza w tej umawialni niesamowita.. Nic sie nie dzieje, czemuż? W następny weekend, 10go lub 11go maja zamierzam sie wybrać na łódkę, spędzić wędkarsko czas na wodzie i poszukać Boleni i kleni na Oderce prawdopodobnie w okolicach Bielinka. 1go maja na rozpoczęcie sezonu plywaliśmy z artechem w tym rejonie i całkiem sporo rybek złowiliśmy,choć początkowo silnik mi szwankował i musiałem sie z nim nieźle naszarpać Mam wolne miejsce na pokładzie i chętnie bym kogoś zabrał na rybki. Planuję wyprawę całodniową także nałowić sie można będzie do syta:) Oczywiście tylko spinning i C&R. Zainteresowanych zachęcam do kontaktu na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Jak dawno mnie tu już nie było... szok - ale sentyment do forum jest:)Odświeżam temat - cisza w tej umawialni niesamowita.. Nic sie nie dzieje, czemuż? Bo dawno Cię nie było Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubol86 Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Jutro rano wody SUM - ktos sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konfucjusz Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Planuje wypad na nockę na cegielinkę z 22.08 na 23.08 lub 23.08 na 24.08, ja łowię na DS, ktoś się pisze? (wiek minimum 20 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 3 Października 2016 Autor Share Napisano 3 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi