kocur Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Ja już zaplanowałem sobie te dwa dni moja lepsza połowa jak dowiedziała się że nie jadę postawiła kilka zadań domowych więc dla świętego spokoju muszę się wywiązać z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Kocur, okonia wiec jak? dacie rade w czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 22 będę w pracy to będę wiedział co mogę sobie zaplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Coś za pięknie się wszystko układało... Hehe spokojnie Chłopaki dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 cześć no niestety mam przetarg jutro więc nie dam rady przepraszam ale jak tylko będe wiedział o wolnym dam znać a co do płtności to ta tabela jest niezrozumiała dla mnie chciałem kupić pozwo na ponton i spining na pzw i na 3 miesiące i za chiny nie wiem ile mam zapłacić gdzie się rejestruje ponton ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 okonia, zadzwoń do PZW to Ci wyjaśnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 22 będę w pracy to będę wiedział co mogę sobie zaplanować Oki czekamy na info.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Nie ma więcej chętnych na wyjazd na rybki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 No więc goniąc za najświeższą informacją oznajmiam, iż kolega Wojciech się z wyjazdu wykluczył... z powodów osobistych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Ciekawe co będzie ze mną jak wrócę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek_88 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Ja chętny, tylko kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Z info wynika, że 22-go - czyli jutro śmigacie? Lepiej wymieńcie się numerami telefonów i tak zdecydowanie szybciej się dogadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek_88 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Jutro akurat niezbyt mi pasuje ale piątek albo weekend jestem chętny. Rozumiem że wyjazd do Wolina ? tam chyba SUMowskie zezwolenie trzeba posiadać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Z info wynika, że 22-go - czyli jutro śmigacie? Woblerek nie wprowadzaj ludzi w błąd.. umawialiśmy się na Czwartek 24go do Wolina ? tam chyba SUMowskie zezwolenie trzeba posiadać ? dokładnie lecim na Wolin.. zezwolenie SUM trzeb miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Ale narazie ustalamy terminy kiedy komu pasuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek_88 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 jak czwartek to raczej 23go mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 No fakt 23-go pokickało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 No właśnie ja też przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek_88 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Mam kolejnego chętnego mianowicie kudłatego obecnie nie ma neta więc tu nie zagląda ale to mój stały kompan w wyprawach na ryby. Niestety jemu pasuje tylko weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 weekend.. z piątkiem od rana, czy tylko sobota i niedziela od rana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 A ty kocur wiesz już coś apropos wolnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Supersobi, jutro dopiero będę 1 dzień w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek_88 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 raczej od soboty rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek_88 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 małe sprostowanie pisałem wcześniej że weekend mam wolny, ale dziś się to zmieniło zostaje mi tylko czwartek lub piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Ja nie dam rady ani w czwartek, piątek i weekend Nawet nie wiem czy uda mi się w weekend wyskoczyć na kilka godzin nad wodę w Szczecinie A w pracy czekali z utęsknieniem na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi