kostek_88 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 No więc Supersobi chyba zostaliśmy sami więc ja preferuje piątek a Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 No to generalnie znowuż lipa Wszyscy się wykręcili.. czwartek pogrzebany.. ja z piątkiem to nie mam pojęcia jak na razie jutro dam cynka co i jak.. a weekend to mam zajęty z koleii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Coś słabo mi wychodzi organizacja tych wyjazdów albo słabi uczestnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Coś słabo mi wychodzi organizacja tych wyjazdów albo słabi uczestnicy raczej to pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 oj chyba jednak to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Supersobi, zależy mi na tym wyjeździe bo wiadomo co męska wyprawa to największy czad ale jest kicha w pracy a tego nie przeskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Czy ktoś się pisze na jakiś dzien w następnym tygodniu..?? Porsiłbym o propozycje dni które pasują (np. poniedizałek, wtorek i sobota) (misja Wolin cd.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Będę kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 Supersobi, poniedziałek wolny w pracy Ale z małą do lekarza na szczepienia idę Więc jeżeli gdzieś na rybki wyskoczę to dopiero popołudniu i raczej gdzieś na miejscu Ale może kiedyś się jeszcze zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 witam wszystkich , jestem nowy na forum. chetnie wybrałbym się z kimś pospinningować w szczecinie i w okolicach . w tym tygodniu moge praktycznie w każdy dzień popołudniu , natomiast czwartek i piątek caly dzien . posiadam auto i moge po kogos wpasc jak by była potrzeba . gdyby ktoś szukal kompana lub chciał się podzielić cennym doswiadczeniem to prosze o kontakt . Pozdrawiam ekipę ze Szczecina . gg 7244008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 a co do wolińskiej wyprawy to również byłbym chętny na wyjazd(czwartek30.10/piątek 31.10) głównie pod kątem spinningu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 W Wolinie to chyba głównie okonki na boczny trok, ale moge się mylić. Jak wrocicie dajcie relacje bo jestem ciekaw, mieszkam niedaleko Wolina ( 30km) a łowiłem tam tylko raz z mizernymi skutkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 No chłopaki i jak tam z czasem? Mi pasuje środa(29.10) i czwartek(30.10) na pewno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 W poniedziałek będę wiedział już co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 W poniedziałek będę wiedział już co i jak no i jak tam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Supersobi, jutro dam znać bo dzisiaj nie byłem w stanie nic załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 No i mam to wolne jutro, jakieś propozycje Jak nie wypali Wolin to pompuję jutro na Cegielinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 jutro? a czemuż nie czwartek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Widzę że z Wolina nici więc w związku z tym pomykam na Cegielinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Bo w czwartek nie mogłem mieć wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 hej polecam jeziorko mętno koło chijnic 64 km od szczecina złapałem 6 szczupłuch największy 12 kilo najmniejszy ok 2 kg zarazem pobiłem swój rekord polecam głebokość do 4 m trzeba z łodzi lub pontonu na algi numer 3 i 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 chojnic --- przepraszam za literówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 No no okonia zaszalałeś gratki jakbys sie wybierał dawaj znaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Nie to że akurat na Mętno, ale wogole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 jutro robie mętno moji przyjaciele napiszę jakie efekty pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi