kocur Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Ja Cegielinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 jutro robie mętno moji przyjaciele no wiesz mógłbyś kogoś zabrac, w koncu temat umawialnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 hej padło 10 szczupaczków 2 kg największy napisałem ze tam jade myśląc ze sie tam z kims spotkam jak bym miał miejsce to chętnie bym zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Któś sie wybiera z rana na rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 ciekawe czy w ostatnią niedziele listopada się ktoś wybierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 28 Listopada 2008 Autor Share Napisano 28 Listopada 2008 w niedzielę to nie ale jutro mam zamiar gdzieś wyskoczyć przed pracą Poza tym koniec sezonu spinningowego jest tylko na wodach niektórych PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 o ktorej i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 28 Listopada 2008 Autor Share Napisano 28 Listopada 2008 o ktorej i gdzie? jeszcze nie wiem, tzn. nie wiem gdzie.Ale z rana (w kole 7) na 3 godzinki tylko, więc daleko nie pojadę, ale na Odrę i Regalicę mi się nie chce bo mam dosyć tłoku i tego betonowego klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Jutro mam zamiar wyskoczyć gdzieś na inaugurację sezonu, jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Może w czwartek ktoś się wybiera na spinning (troć) ? Chętnie dołącze . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 w poniedziałek wybieram się nad Inę , mam wolne miejsca w aucie . Jak ktoś zainteresowany to proszę pisać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 pytanie czy ina juz odmarzła ? w okolicach żarowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2009 okonia, ale Ina nie była zamarznięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz1991 Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 i tu się nie zgodze , na niektórych odcinkach był lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 mateusz1991, Chyba tam gdzie woda ledwo płynęła Od Żarowa do Goleniowa na pewno dało się łowić od pierwszego do teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Jutro mam zamiar wybrać się nad Inę . Może ktoś ma ochotę dołączyć lub może ktoś się wybiera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 jutro rano jade nad Inę . jak ktoś ma ochotę to może się zabrać ze mną . A jeśli ktoś się wybiera to możemy się umówić nad wodą i porzucać razem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Planuję wypadzik na poszukiwanie trotki z morza, w okolicach weekendu.. Wszystko zależy oczywiście od pogody.. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Ja bym chciał skoczyć tylko zależy w jaki dzień. W niedzielę planowaliśmy skoczyć na Inę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Wszystko zależy od pogody.. narazie za wcześnie coby gdybać bo się załamuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 no właśnie szału nie ma z pogodą :/ więc nie napalam się na morskie wojaże, ale mam nadzieję, że wypali prędzej czy później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 ktoś chętny na niedziele (morze) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 może poniedziałek/wtorek morze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 może poniedziałek/wtorek morze A co masz wolne miejsce w pontonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 .. bardziej w samochodzie Wyjazd z powodów pogodowych przełożony na czwartek.. JESZCZE JEDNO MIEJSCE WOLNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi