Gość bogdan39 Napisano 17 Marca 2007 Napisano 17 Marca 2007 Jesli jest ktos z Podkarpacia który szuka kolezki na ryby ma wolne miejsce w samochodzie,a nie wie gdzie łowic niech tu zgłosi moze ktos odpowie. Cytuj
laziu Napisano 20 Lipca 2007 Napisano 20 Lipca 2007 witam jestem nowym czlonkiem kola wedkarskiego w Lancucie. do tej pory bylem lowic na stawach w Gluchowie oraz w Tarnawce i na rzece Wislok. Czy ktos mi moze jeszcze wskazac jakies ciekawe stawy w okolicach Lancuta?? pozdrawiam Cytuj
hubert23 Napisano 1 Czerwca 2008 Napisano 1 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Jestem z Rzeszowa i tak sie składa, że poszukuję towarzystwa na wspólne wypady wędkarskie Zainteresowanych zapraszam na GG: 3616338 (siedzę na niewidoku) Pozdrawiam, Hubert Cytuj
Gość bogdan39 Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Ja jestem z Radymna i chętnie poprowadzę kogoś wodami Zek Radymno. Cytuj
PiotrP Napisano 22 Października 2010 Napisano 22 Października 2010 Faktycznie cisza :czyż by Podkarpaccy wędkarze się potopili huu? a szkoda myślałem ze wyhacze jakiegoś wędkarza z okolic na wspólne wędkowanie nad wisłokiem lub na okolicznej wodzie Cytuj
robin Napisano 31 Grudnia 2010 Napisano 31 Grudnia 2010 Faktycznie cisza :czyż by Podkarpaccy wędkarze się potopili huu? a szkoda myślałem ze wyhacze jakiegoś wędkarza z okolic na wspólne wędkowanie nad wisłokiem lub na okolicznej wodzie Poszukajcie kogos na Podkarpackim Serwisie Wedkarskim. Cytuj
chabudzi Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 Witam jestem Z zaklikowa okolice Stalowej Woli poszukuje osoby do wspolnych wypadow na rybki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi