Skocz do zawartości
tokarex pontony

Podkarpacka umawialnia na ryby

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bogdan39
Napisano

Jesli jest ktos z Podkarpacia który szuka kolezki na ryby ma wolne miejsce w samochodzie,a nie wie gdzie łowic niech tu zgłosi moze ktos odpowie.

• 4 months later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

witam jestem nowym czlonkiem kola wedkarskiego w Lancucie. do tej pory bylem lowic na stawach w Gluchowie oraz w Tarnawce i na rzece Wislok. Czy ktos mi moze jeszcze wskazac jakies ciekawe stawy w okolicach Lancuta??

pozdrawiam

• 10 months later...
Napisano

Witam wszystkich.

Jestem z Rzeszowa i tak sie składa, że poszukuję towarzystwa na wspólne wypady wędkarskie :) Zainteresowanych zapraszam na GG: 3616338 (siedzę na niewidoku) :)

Pozdrawiam,

Hubert

• 9 months later...
Gość bogdan39
Napisano

Ja jestem z Radymna i chętnie poprowadzę kogoś wodami Zek Radymno.

• 1 year later...
  • 1 month later...
Napisano

Faktycznie cisza :czyż by Podkarpaccy wędkarze się potopili huu? a szkoda myślałem ze

wyhacze jakiegoś wędkarza z okolic na wspólne wędkowanie nad wisłokiem lub na okolicznej wodzie

• 2 months later...
Napisano
Faktycznie cisza :czyż by Podkarpaccy wędkarze się potopili huu? a szkoda myślałem ze

wyhacze jakiegoś wędkarza z okolic na wspólne wędkowanie nad wisłokiem lub na okolicznej wodzie

Poszukajcie kogos na Podkarpackim Serwisie Wedkarskim.
  • 5 years later...