Gość jarek 307h Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Witam Gniezno melduje się na rozkaz ktos by pojechał ze mną na jezierce 10 kilo za łubowem w strone kostrzynia wlkp ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szoperx Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam - Poznań, a teraz dokładniej Luboń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kowalski Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Witam! Turek - nieduże miasto we wschodniej Wielkopolsce, a jak na rybki to kanały konińskie albo kanał Warta-Gopło w Rudzicy. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolPZWSkoki Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Witam ! Witkowo - nie duże miasto koło Gniezna w Wschodniej Wielkopolsce. Przeważnie wędkuje w Okolicach Poznania i innych częściach Wielkopolski.Jak ktoś chce przejechać się ze mną na ryby lub zaproponować mi wypad to pisać proszę do mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 witam nowoprzybyłych Wielkopolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławomirJ Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Witam wszystkich Wielkopolan kłania się Leszno Wlkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalk137 Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Jastrowie jest tak piękne i aby nie było pomijane jako trzeci wędkarz pozdrawiam wszystkich Wielkopolan a w związku z kończącym się rokiem życzę udanych połowów w nowym 2010 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam Wielkopolan w 2010 roku. Szkoda tylko, że cisza w tym temacie ze strony osób z mojej miejscowości i najbliższej okolicy. Widzę jedynie ludzi z okolic Kalisza, a nie ma tu nikogo z Ostrowa Wielkopolskiego lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remas Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam kolegów. Ja jestem z Poznania a dokładnie Rataje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmik Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam wszystkich wielkopolan i nie tylko. Wolsztyn się kłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalw Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Cześć. Jestem Michał - wędkuje już od parunastu lat... raczej bez wielkich okazów... lubię spławik i picker... wędkuje głównie na jeziorach wokół Poznania...lub dalej na wakacyjnych wyjazdach... no i trochę na dorszach w Kołobrzegu. Co tam jeszcze... forum przeglądam już od paru lat i korzystam z Waszych porad... lecz dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. To chyba tyle na początek. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik95 Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Ja z Koła Widze że jedyny ;/ Ale jak znacie fajne miejscówki we wch Wlkp to pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi559 Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Ja z Koła Widze że jedyny ;/ Ale jak znacie fajne miejscówki we wch Wlkp to pisać Ja z okolic koła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi125 Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Witam , ja z Ostrowa Wielkopolskiego ! Jeśli ktoś też jest proszę o kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pempera17 Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 hej jestem z Wielkopolski a z miasteczka Trzcianka Jesli ktoś z niej jest proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamak100 Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 hej witam jestem z Lubonia może ktoś poleci jakieś dobre miejscówki na rybki w okolicy pozdrawiam a może są jakieś miłe panie wędkarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesluczak Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Siema, witam wszystkich i każdego z osobna!!! Jestem młodym wędkarzem mam zaledwie 14lat. Interesuję się Wędkarstwem oraz Sportem. Moje ulubione Metody wędkarskie to:Spławik oraz Grunt. Jak na razie mam zamiar kupić wędkę spiningową. Karty jeszcze nie mam lecz mam zamiar sobie wyrobić w najbliższym czasie. Jak na razie to na ryby jeżdżę z dziadkiem i z Wujem. I jeszcze raz witam wszystkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi