wojtt Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Witam wszystkich z Wielkopolski i nie tylko Na pierwszy ogień idzie Rawicz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek76 Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Pozdro Wojtt. Dawne kaliskie sie kłania. Pozdro dla całej Wielkopolski i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarzyk Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam wszystkich i pozdrawiam! Rowniez Rawicz tak jak Wojtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solver Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 Jesteśmy, jesteśmy Tym razem Poznań. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 W sumie nie wielkopolska ale do takiej tablicy "Wielkopolska wita" mam jakieś 500-1000 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Witam wszystkich Ja jestem z Poznania. Solver, gdzie chodzisz na rybki?? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyy Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 Witajcie jestem prawie Wielkopolaninem ponieważ w Wlkp spędzam w roku ok.3 miesiące.Zamieszkuje przez te 3 miech w Ligocie/k.Kobylej Góry-(Ładny zalewik jest)/k.Ostrzeszowa i Kępna i Dolnośląskiego Sycowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 witam! jestem z poznania (chociaż tzw. napływowy...), co prawda do wędkowania w wielkopolsce dopiero się przymierzam, póki co łowię nadal w rodzinnych stronach w okolicach szczecinka (zachodniopomorskie). jak się uporam ze studiami to pewnie będę zadawał pytania o fajne łowiska w poznaniu i okolicach... , o miejscowe patenty itp. i liczę na pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 Witam tu Grodzisk Wlkp. , ale ogolnie miaszkam juz w Poznaniu pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarzyk Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 Witam nowych Fajno,ze nasze grono wlkp.sie powieksza.Wkoncu bedzie mozna sie powymieniac informacjami na temat lowisk w naszym woj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 13 Lipca 2007 Share Napisano 13 Lipca 2007 Bylby ktos tak mily i moglby mi napisac, gdzie znajduja sie dobre i pewne miejscowki nad Rusalka i Strzeszynem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekm Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Kłania się Konin. Widzę, że ostatni wpis w temacie pochodzi z przed roku. Może coś się ruszy ? Zapraszam w okolice Konina na połów. Pozdrowienia dla wszystkich wędkujących, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekm Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 hehe...sprzed roku...coś mi się nie tak spojrzało...tak czy owak, witam. pzdr, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Nareszcie ktos sie odezwal...dzieki Chyba sobie duzo nie pogadamy , bo ja z Poznania, moze gdzies lowiles w Poznaniu? Cos slyszalem o kanalach koninskich z "Wedkarskiego Świata" 1/2007. Ponoc te kanalywygladaja jak niepozorne ciurki, ale wiele z nich niesie podgrzana wode i ryb w nich nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekm Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Niestety nie łowiłem nigdy w okolicach Poznania. Zreszta nie łowiłem od kilku lat. Niedawno zachciało mi się pojechać nad jezioro, no i ...poszło...wciągnąłem się ponownie...Faktycznie, mnogość kanałów i jezior zachęca do wędkowania tutaj. To prawda, że woda jest podgrzewana (jeziora stanowią obieg wody dla elektrowni), i chyba też zarybiana. Ostatnio złapałem suma - maleństwo około 40 cm. Nigdy wcześniej nie słyszałem żeby były sumy w tych jeziorach. Starzy bywalcy też nie bardzo. Zreszta jakby ktoś chciał sobie popatrzeć jak to wygląda z góry to proszę skorzystać z www.zumi.pl - rewelacyjna strona, wykorzystywana ciut inaczej. Dzisiaj się wybieram nad wodę z wędkami. Jutro napisze czy coś się działo pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Pisz w "Tematach ogólnych" "jak dzis było na rybach", tam tez zobaczysz moje beznadziejne wyniki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams929 Napisano 22 Lipca 2007 Share Napisano 22 Lipca 2007 hej hej.gniezno sie kłania.zna ktoś ładne łowiska niedaleko gniezna.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Na mnie nie masz co liczyc, jedyne co pamietam z Gniezna to katedra Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styper91 Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Dopisze sie do listy oczywiscie Poznaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Witajcie Poznaniacy i Wielkopolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afum Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 witam, również Poznań- winogrady. Poszukuje informacji o Strzeszynku- czy istnieje możliwość podjechania autem nad samo jezioro lub możliwości pozostawienia go gdzieś w bezpiecznym miejscu, ponieważ słyszałem że pozostawiając na parkingu przy szosie można po powrocie zastać wybitą szybę. Czy pozostawiał ktoś może auto w ośrodku wypoczynkowym ? Czy wogóle istnieje taka możliwość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 afum, witam sąsiada z dzielnicy . co do strzeszynka to niestety nie pomogę, ale może jesteś zainteresowny wspólnymi wypadami wędkarskimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afum Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Witam sinus dokładniej to z Przyjaźni jestem. Co do wypadów to czemu nie, można się kiedyś zgadać. Obecnie interesuje mnie najbardziej Rusałka i Strzeszynek. Wyczytałem że są dobrze zarybiane więc kusi żeby tam spróbować Do tej pory siedziałem nad takimi zbiorniczkami jak: Maciejak, Rościnno, Radzyny, Strykowo, Bytyń, Niepruszewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 afum, to z jednego osiedla jesteśmy więc wspólne wypady są wręcz wskazane co do rusałki to mnie troszeczę odpych pomysł na łowienie w tym ścieku i towarzystwie miejscowej "elity"... poza tym mnie bardziej spinning interesuje więc głównie warta. a że dopiero w tym roku zamierzam zacząć łowić w poznaniu to szukam kogoś, kto by przekazał mi troszkę wiedzy o miejscowych łowiskach transpotrem dysponuję więc wchodzą w grę nawet te troszkę dalsze łowiska. mam nadzieję że się jakoś zgadamy na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afum Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 no ja jestem raczej grunciarz, chociaż i za spinning czasem chwycę, ale nic większego niż szczupaczka 60 cm nie złowiłem. Fakt rusałka odrzuca, ale Strzeszynek mnie kusi a właściwe karpiki w nim pływające Co to Warty no to w naszej okolicy nie połowisz bo tu wpada cały syf do rzeki. Polecam okolice Puszczykowa, lub Wiórka. We Wiórku masz zrobiony nawet szlak wędkarski więc łatwo trafić. Osobiście w rzece jeszcze nie łowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi